Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SL

Ve světě existují velmoci (SSSR,USA,ČÍNA), které si vlastně můžou dělat co chtějí8-o a zbytek světa jim v tom nezabrání. Naoko na sebe nasazují, ale v principu to berou jako zálohu proti jejich dalšímu neoprávněnému chování;-D.

Čína udělala to, co nám udělali "přátelé" za SSSR v roce 1968. Jen se trochu liší v tom, že Tibeťané byli z našeho pohledu "zaostalejší". Přesto žili mírumilovným způsobem na svém území. Do doby, než se Čína rozhodla, když jsme tam vládli před několika stoletími - budeme tam vládnout zase :-(.

Osobně si myslím, že nikdo nemá právo obsadit cizí území a tam "domestikovat" původní obyvatele proti jejich vůli (třeba křováky v Africe nebo Indiány v USA)!!

Vyvěšování Tibetské vlajky je vlastně připomenutí "NESPRAVEDLNOSTI", které se Tibeťanům staly. Stejně tak by se mohla vyvěšovat česká vlajka na počest "osvobození ČSSR" hrdinnou armádou SSSR v roce 68.

Kde jsou ti poctiví politici ???

Přesto, že Tibetskou vlajku mám, tak ji nevyvěšuji. Rádoby politici se skutečně snaží získat body a k takovým se nepřidám. Raději si koupím v lungta.cz lungty (textilní fáborky s tištěnými motlitbami za lepší lidstvo) a tím podpořím Tibeťany žijící v rezervaci na území Indie ...

Proti dnešním číňanům nic nemám. Zvěrstva v Tibetu dělali jejich prarodiče, stejně jako u nás v padesátých letech (za velmi vydatné pomoci SSSR);-€

To, že Čína (vedení) utiskuje vlastní lid je asi pravda, ale svět byl vždy NESPRAVEDLIVÝ a jedinec s tím sám nic nesvede.

0 0
možnosti
Foto

Až Brad Pitt natočí film "SEdm let v Kurdistánu", dojde i na vlajku Kurdistánu ;-)

1 0
možnosti
PB

..... tak chcu ju vyvěsit, ale počkám si až ten flag vozdobí Kalůskův barák,- porádný jantary by měla vést skutečná osobnost, žejo ?!

1 0
možnosti
AR

Faktem je naprostá vojenská okupace jiné země Pekingem. Proto podporuju připomenutí této věci vyvěšením vlajky okupované země - Tibetu!!

3 2
možnosti
MK

První kdo vyvěsit vlajku na podporu Tibetu byla vojska SS. Na popud Ernsta Schäfera, který tam byl poslán Hitlerem aby zkoumal rasový původ Germánů.

2 0
možnosti
Foto

... ne nemusíme je vyvěsit, nepřehánějte, nemusíme...

a trochu se podívat taky na genocidy v Africe... co říkáte? játra o migrantech si tu vysilujete rozumářsky a líbivě mnohdy, no tak očekávám tu objektivnost i v téhle míře, protože ta migrace se děje taky tak nějak v souladu s Vaším právě záběrem o problémech daných lokalit a nějaké spravedlnosti... a v Africe jsou také takové lokality... O těch zemích máte jistě přehled...

no, tak hezky jste to napsal pro svůj fanklubR^;-D

4 3
možnosti
MK

.:-) zkus někdy místo blbych řeči přemýšlet

4 1
možnosti
KT

Blázníte, vyvešovat tibetskou vlajku?

Aby mi před barákem zastavil čínských turistů, kteří mě kvůli tomu zmlátí?

3 1
možnosti
EH

Jak příhodné, že se ze všech nespravedlností světa vybere nějaká nejneškodnější.

Co by se asi stalo, kdyby Tibet svou nezávislost získal? Kdyby Čína kolem té zemičky

vybudovala zeď a zahodila klíče? Kolik z těch bojovníků za Tibet by tam jelo pomáhat před hladomorem?

3 3
možnosti
JM

J10a52n 97M52o11r84a22v20a

12. 3. 2018 22:39

No možná že by se našli i nějací čeští Zelení. To by bylo velice, velice dobře, protože v tom Tibetu je jistě hodně práce a museli by tam zůstat dlouho, předlouho, to znamená, že by nebyli tady ale tam, což by bylo opravdu velice, velice vynikající

0 0
možnosti
EK
  • Počet článků 216
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4329x
Pedagog, spisovatel, scénárista, režisér... vypravěč. Nevěřící Tomáš. 

Žiju hlavně psaním filmových příběhů - v poslední době to je nejvíc sto let starý příběh Poslední velikonoce. A ve volných chvílích také cestování časem.

Blog jsou moje "myšlenky pozdě v noci", často hodně o politice a věcech, které se do mé pozornosti vtírají, aniž by byly zvány.  Pro "facebookové" čtenáře mého blogu mám FB stránku Sedmá vlna, kde najdete  upozornění na všechny nové články na blogu a různé drobnosti, které mi upadnou od ruky. Kdo nejste Facebookový, najdete vše přehledně tříděné a snadno listovatelné na www.SedmaVlna.cz.