Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

I58v12o 85Ž90á42č76e60k

30. 1. 2018 10:36

Nejvíc mě zaujalo, jak si oba tábory přívrženců navzájem spílaly a urážely se. Příznivec toho či onoho kandidáta by se mu měl snažit pomoci tím, že někoho z "nepřátelské" stranu přetáhne na tu svoji. Jenže když někoho hned v první větě nazvu hlupákem (ne-li něčím horším), tak to není dobrý začátek.

6 0
možnosti
TT

Hm, já nečumím na čumbednu, tudíž ke mě hlas lidu doléhá prakticky jen ve zdejších blozích a diskusích. A budu se hádat do krve o to, že se zde urážení odehrávalo jedním směrem - nejen v posledních pár týdnech, ale už dobrých pět let.

3 0
možnosti
JB

J84a10n 39B16u95r48d11a

30. 1. 2018 10:28

"Tance kolem práv homosexuálů na adopce (aniž se někdo z nich ptá, jaká práva v tom všem mají adoptované děti)"

Toto ale není vůbec pravda. Obecně je to spíše naopak - na nejlepší zájem dítěte pravidelně zapomíná ta strana, které dělá ideologické potíže přistoupit na myšlenku adopcí homosexuály. Eventuálně argumentují tím, že výchova v homosexuálním páru je méně kvalitní než jiné možnosti (patrně včetně ústavní péče), jenže to je přinejmenším nepodložené. Podívejte se na relativně nedávný nález I. ÚS 3226/16 (což tedy technicky není adopce, ale jak média tak veřejnost to tak berou) nebo snad jakýkoli související nález ESLP. Práva dítěte jsou probírána snad v každém. Pokud něco, tak právy dítěte pravidelně argumentují zastánci adopcí.

Mimo to naprosto nechápu, jak může být p o v o l o v á n í adopce a právo n e b ý t ostrakizován bráno za utahování šroubů či neokomunistickou zblblost.

0 17
možnosti
Foto

Abysme si rozuměli, nemám vůbec nic proti homosexuálním párům a vím explicitně, že leckteré mohou být nejen dobrou, ale lepší rodinou než mnohé páry heterosexuální. Ale naprostá většina těch, co se za ně bijí, nevidí vůbec nic jiného než mediální kýč - práva LGBT. Jde-li o adoce, je to přitom naprostá marginálie, ale to podstatné mladé Piráty, Zelené a LGBT fans nezajímá, protože to není tak cool. Více píšu na

http://sedmavlna.cz/nezabyvejme-se-adopcemi-detmi/ ať se neopakuju.

Snaha považovat pedofilii ne za úchylku, ale za součást "normality" podle mě je naprosto zcestná. Pedofilie jako taková je úchylkou. Pedofil nemusí být zlý člověk - většina z nich není a nikdy v životě nikomu neublíží. A pokud své sklony ventiluje sám doma, nic mi do něj není a nic proti němu nemám. Jakmile s ní chce chodit na veřejnost, tak to v normě není. Takže jakmile přijde na veřejnost s tím, že je pedofil, nutně a zákonitě ho musím vnímat ne jako součásst mainstreamu, ale jako člověka s úchylkou. Pedofilovi nevyplývají žádná práva ani povinnosti nad rámec ostatních lidí a nemají nárok na nic jiného než všichni ostatní. Což je problém celé hlaitě křičící "LGBT komunity".

24 0
možnosti
OP

Na titulní stránku s vámi! :-)

29 0
možnosti
MH

Přesně! Karma jako hrom :-)R^

12 0
možnosti
  • Počet článků 216
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4329x
Pedagog, spisovatel, scénárista, režisér... vypravěč. Nevěřící Tomáš. 

Žiju hlavně psaním filmových příběhů - v poslední době to je nejvíc sto let starý příběh Poslední velikonoce. A ve volných chvílích také cestování časem.

Blog jsou moje "myšlenky pozdě v noci", často hodně o politice a věcech, které se do mé pozornosti vtírají, aniž by byly zvány.  Pro "facebookové" čtenáře mého blogu mám FB stránku Sedmá vlna, kde najdete  upozornění na všechny nové články na blogu a různé drobnosti, které mi upadnou od ruky. Kdo nejste Facebookový, najdete vše přehledně tříděné a snadno listovatelné na www.SedmaVlna.cz.