Diskuse

Učitelé dostali přidáno! Tak co si stěžujou?!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

U nás ředitel nemá co seškrtat, veškeré odměny pedagogům, kromě těm oblíbeným, již dávno seškrtal a kromě holého základu nevyplácí nic. Tak jsme rádi, že se platy opravdu zvýšily a ne jen na papíru.

0 0
možnosti

Presně tak. Přidané peníze nestačí ani na ty asistenty. Takže navýšit tarif a seškrtat nenárokové složky mzdy. A modlit se, aby to stačilo. :-/

0 0
možnosti

Včera jsem se díval na soutěž o Česku, kde paní učitelka odpověděla, že autorem básně Balada o očích topičových, je Petr Bezruč. Jak může něco takového učit, nepochopím. Taky dostala přidáno?

1 0
možnosti

;-D Taková fatální nevědomost!!! Bože, jak by někdo takový mohl vzdělávat nějaké děti! Pojďme ji upálit! Hm?

Jste mě pobavil..já na bednu nekoukám...ale neposunulo se už školství od dob, kdy jsme adorovali dělnickou třídu jako všemohoucí a vševědoucí?

1 1
možnosti

J93o52s33e87f 51N58i75k91l

9. 11. 2017 16:37

Učitelé si ani tak nestěžují na mizerné mzdy (ti starší), spíše je mrzí to, kam se to naše školství pomalu (a nenápadně) propadá.Často slýchám názory, že je to i záměr (viz 21 cílů Výboru 300). Někdy to tak skutečně vypadá, že naše společnost nepotřebuje vzdělané lidi, potřebuje "ovce" nebo "papoušky", protože ti se daleko lépe ovldádají, jsou poslušnější, lépe se jim nařizuje a stačí jim z toho "krajíce jen drobty"...

3 0
možnosti