Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P45e46t80r 80J79e86ž34e21k

24. 11. 2016 18:05

Demence evropských hodnot roste. Ti, co po relativně dlouhou dobu razili heslo "panem et circenses" nakonec sami skončili jako velmoc, jako stát i jako elita v chaosu a totálním kolapsu. Jan Amos si pod školou hrou nepředstavoval to, co se nyní ve školství děje a devalvuje to rané komplexní vzdělávání, natož něco jako "škola sexem". Kdy již ti, co mají mít rozum, pochopí, že sex je pouhá součást láskyplného vztahu muže a ženy cílově směrovaná k založení rodiny a k odpovědné péči o potomstvo? Copak je málo převážně elektronických hračiček vyplavujících endorfiny jako kdejaké slaboduché zahánění nudy? Kde je mravnost? Kde je střídmost ve všem majícím charakter požitků, zpravidla člověku nějak škodících? Mravní úpadek je spolehlivým markantem celkového socioekonomického úpadku, což platí tím více a rychleji, čím je země menší. Každá degradace kulturních a mravních hodnot a nevědomí o našem místě a roli ve světě vede k nutnému konci v našem zničení oním námi ignorovaným biosférickým systémem. vědět znamená to i činit, výmluvy nelze akceptovat.

0 0
možnosti

Doufám, že si to nepřečte naše Marxová-Tominová. Ještě by se toho mohla chytit.

3 0
možnosti
Foto

Chytit by se toho paní ministryně koneckonců docela úspěšně mohla. Aspoň by získala lepší inspiraci (při stále nejasném rozhodování), komu vlastně a proč budou přidělovány byty podle zákona o sociálním bydlení. Absolutní přednost před všemi ostatními by nyní dostali všichni žadatelé, kteří by se dostali do pořadníku pro českým státem "Garantovanou první soulož"....;-O

0 0
možnosti

Nebylo by možné, v rámci šetřby, využít již zavedenou metodiku pro migranty?

1 0
možnosti

Při tom, co je v EU možné, se mám skoro strach tomu smát. Ale jinak super. Po ránu příjemné zpestření.

4 0
možnosti

P91a24v31e82l 41V15é39b41r

24. 11. 2016 8:12

Samozřejmostí přitom bude, že ona první garantovaná soulož budou vlastně soulože dvě: Jedna s osobou stejného pohlaví a druhá s osobou jiného pohlaví. Je přece třeba mít možnost výběru...

11 0
možnosti
Foto

No prosím, a pak že ten bordel ve státní správě k ničemu není... :-)

9 0
možnosti
  • Počet článků 216
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4329x
Pedagog, spisovatel, scénárista, režisér... vypravěč. Nevěřící Tomáš. 

Žiju hlavně psaním filmových příběhů - v poslední době to je nejvíc sto let starý příběh Poslední velikonoce. A ve volných chvílích také cestování časem.

Blog jsou moje "myšlenky pozdě v noci", často hodně o politice a věcech, které se do mé pozornosti vtírají, aniž by byly zvány.  Pro "facebookové" čtenáře mého blogu mám FB stránku Sedmá vlna, kde najdete  upozornění na všechny nové články na blogu a různé drobnosti, které mi upadnou od ruky. Kdo nejste Facebookový, najdete vše přehledně tříděné a snadno listovatelné na www.SedmaVlna.cz.