Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Obávám se, že není kam emigrovat.

12 0
možnosti
PK

U toho "popravování" živnostníků si myslím, že gros problémů je v tom, že je jich na naše možnosti moc. Tím neříkám všechny profese. Musíte také trochu počítat s jejich falešným brekotem - brečí i lékárníci, dokonce i chudáci exekutoři.:-)

4 2
možnosti
JL

Plakat nad řemeslníky, kteří nikdy nevystavovali účty, pokud člověk nechtěl, se mi opravdu nechce. A nad hospodskými, kteří platí na ruku personál jinak než vykazují na daních, ovšem taky ne. Myslím, že už si nahrabali dost a pokud jsou neschopní a líní, ať krachnou.

2 1
možnosti
OP

Komunistům se podařilo zdecimovat v lidech smysl pro cestu vzhůru a s nástupem kapitalismu touhy lidí po prázdném konzumu zcela převážily. Mladí vyrostli pod taktovkou svých rodičů, kteří socialistické ideály absorbovali a zároveň se rozhlédli po světě a zjistili, že povrchnost, lenost i dravost jím vládne. Svět si sám říká o velký průser

7 0
možnosti
Foto

Až na to, že komunistům se to ani zdaleka podařilo u každého. Tolik ,,jednoduchých" zde nebylo. Ani náhodou!

4 0
možnosti
Foto

R^

P.S.: Váš batoh to ovšem nevyřeší, že;-)

6 0
možnosti
  • Počet článků 216
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4329x
Pedagog, spisovatel, scénárista, režisér... vypravěč. Nevěřící Tomáš. 

Žiju hlavně psaním filmových příběhů - v poslední době to je nejvíc sto let starý příběh Poslední velikonoce. A ve volných chvílích také cestování časem.

Blog jsou moje "myšlenky pozdě v noci", často hodně o politice a věcech, které se do mé pozornosti vtírají, aniž by byly zvány.  Pro "facebookové" čtenáře mého blogu mám FB stránku Sedmá vlna, kde najdete  upozornění na všechny nové články na blogu a různé drobnosti, které mi upadnou od ruky. Kdo nejste Facebookový, najdete vše přehledně tříděné a snadno listovatelné na www.SedmaVlna.cz.