Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Karma, vyjádřil jste přesně to, jak to vidím. R^

0 0
možnosti
Foto

S těmi průzkumy mínění je to u muslimů ještě horší, než na první pohled vyplývá z jejich výsledků. Uvedu příklad. V průzkumu PEW Research velké procento světových muslimů deklaruje touhu žít v demokratickém a právním zřízení, ale drtivá většina těch, kdo takto odpověděli pak souhlasí s tezí, že by náboženské autority měli mít poslední a rozhodující slovo při schvalování legislativy. Takových ukrytých přímých rozporů je v jejich názorech celá dlouhá řada.

5 0
možnosti
LJ

Každoročně na světě přibývají miliony obyvatel. V tomto přírůstku mají většinu právě muslimové. Doma jim je těsno, rodná zem je neuživí. Nejvíce je přitahují stárnoucí bohaté státy. Na tom nelze nic změnit.

0 2
možnosti
Foto

V rodných zemích totiž nic neprodukují...

0 0
možnosti
Foto

Jak pravdivé - bohužel!!!!!!!

3 0
možnosti
SK
Foto

R^ Přesto bych zpřísňovala, již právě kvůli té plíživosti, jež je zmíněna v příspěvku pana Kindla. Prevence. Nic jiného nás neochrání.

4 0
možnosti
Foto

Ale s tím nic nenaděláte.

0 0
možnosti
JN

Díky za shrnutí R^

2 0
možnosti
  • Počet článků 216
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4329x
Pedagog, spisovatel, scénárista, režisér... vypravěč. Nevěřící Tomáš. 

Žiju hlavně psaním filmových příběhů - v poslední době to je nejvíc sto let starý příběh Poslední velikonoce. A ve volných chvílích také cestování časem.

Blog jsou moje "myšlenky pozdě v noci", často hodně o politice a věcech, které se do mé pozornosti vtírají, aniž by byly zvány.  Pro "facebookové" čtenáře mého blogu mám FB stránku Sedmá vlna, kde najdete  upozornění na všechny nové články na blogu a různé drobnosti, které mi upadnou od ruky. Kdo nejste Facebookový, najdete vše přehledně tříděné a snadno listovatelné na www.SedmaVlna.cz.