Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kéž by měli pravdu, kéž by.

0 0
možnosti
JR

J71a60n 75R29á20ž

24. 6. 2016 15:30

Vznik nového svazku evropských států, ovšem důsledně selektovaných, je velmi pravděpodobná varisnta, ale že bude platit volny pohyb osob tak, jak jsme zvyklí dosud, pod vlivem migrační krize zcela jistě sjednán nebude. Macimskne bude platit mezi leskxmi státy bezvízový styk a jednotný osobní doklad s biometrickými údaji. Jedním z hlavních důvodů Brexitu je právě odmítnutí volného pohybu a pobytu osob..

"Schengen" je navždy mrtev stejně jako utopická vize federativní EU.

0 0
možnosti
JC

Váš optimismus nesdílím.

0 0
možnosti
LG

V popisu současnosti máte pravdu a upřímně doufám, že v popisu budoucnosti taky. Ale už nejsem takový optimista, jako dřív :-)

3 0
možnosti
JT

R^ Chápu to obdobně, je to příležitost jak začít znovu. Král je mrtev, ať žije král.

2 0
možnosti
VH

Příležitost jistě. Jenže změní se politici? EU, mocností, ostatních států????

0 0
možnosti
TJ

Mohlo by to tak být, jen na to NATO bych se moc nespoléhal. Ono by to bylo i lepší.

0 1
možnosti
Foto

Pokud jde o bezpečnost, my bychom vůbec měli přestat "spoléhat" a měli bychom se mnohem víc začít spoléhat sami na sebe. Protože bez toho nám pomoc spolenců stejně bude v případě potřeby na baterky.

8 0
možnosti
  • Počet článků 216
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4329x
Pedagog, spisovatel, scénárista, režisér... vypravěč. Nevěřící Tomáš. 

Žiju hlavně psaním filmových příběhů - v poslední době to je nejvíc sto let starý příběh Poslední velikonoce. A ve volných chvílích také cestování časem.

Blog jsou moje "myšlenky pozdě v noci", často hodně o politice a věcech, které se do mé pozornosti vtírají, aniž by byly zvány.  Pro "facebookové" čtenáře mého blogu mám FB stránku Sedmá vlna, kde najdete  upozornění na všechny nové články na blogu a různé drobnosti, které mi upadnou od ruky. Kdo nejste Facebookový, najdete vše přehledně tříděné a snadno listovatelné na www.SedmaVlna.cz.