Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P86e42t37r 89H74a59n73n66i63g

12. 8. 2015 11:21

Neuvěřitelně fantastický článek. Racionální, pravdivý. Mimochodem ten Carcassonne nad článkem je krásný. Pokud milujete Francii jako já a byl jste tam, tak víte, jak se krásná města mění rok od roku. Např. Béziers, části již zcela připomínají severní Afriku.

21 3
možnosti
BD

Asi bych doporučoval si článek ještě jednou pozorně přečíst. Pitomosti přehlédnou lze, ale jen jednou.V

2 19
možnosti
JK

Přesně tak.  Problém se má řešit tam, kde vznikl.  Afrika je schopná uživit dvoj až trojnásobek dnešní populace.  Ale iniciativa ke změně musí vyjít od samotných afričanů.  Pak je možné jim účinně pomoci.

6 0
možnosti
IJ

Myslíte třeba iniciativu těch lidí v Kongu, kterým Belgičani usekali ruce?

0 5
možnosti
DJ

Podobní jako autor by měli pochopit že většině NIKDY nebudou vadit jakýkoliv přistěhovalci kteří se zařadí do společnosti a budou rerspektovat zákony a dále přispívat do společnosti - žel zkošenosti bývají často jiné a tak se nelze divit ....

A heslo my otevřít náruč a oni mít jen svá práva je ŠPATNĚ. 

ONI mít práva > ONi MÍT i POVINNOSTI.

7 0
možnosti
KP

jak chceš intregrovat milion nevzdělaných, barbarských, muslimů ročně ? To prostě nejde, oni si založí vlastní no-go zóny a budou řvát, žes se o ně málo staráme, že oni mají svá práva ( o jejich povinnostech neuslyšíš nic).

7 0
možnosti
JT

Proboha běžte se nechat trochu zušlechtit ať vypadáte jak člověk a potom rozumujte i když to slovo k vám moc nepatří!;-D

1 12
možnosti
JK

Chytrý se spíše zajímá o to, co kdo říká.  ;-)

7 0
možnosti
DS

Velmi výstižně napsáno, děkuji za článek ;-)

11 0
možnosti
BP

Dobře napsáno ....

4 0
možnosti
JS

Ve Svedsku jiz je kritika islamu a pristehovalcu povazovana za podporu nesnasenlivosti a podle toho pravne postihovana. To je jen ukazka toho, co do Evropy prichazi. A  jde to velice rychle!

21 0
možnosti
PN

P31e92t19r 31N57o49v27á79k

12. 8. 2015 0:38

jo, a taky už tam zrušili volby, protože se báli, že nedopadnou podle jejich multipředstav. Zatím socani a zelení zrušili pouze jedny a dohodli se, že je do roku 2022 budou v podstatě bojkotovat a dohodnou se při jakémkoli výsledku.

3 1
možnosti
  • Počet článků 216
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4329x
Pedagog, spisovatel, scénárista, režisér... vypravěč. Nevěřící Tomáš. 

Žiju hlavně psaním filmových příběhů - v poslední době to je nejvíc sto let starý příběh Poslední velikonoce. A ve volných chvílích také cestování časem.

Blog jsou moje "myšlenky pozdě v noci", často hodně o politice a věcech, které se do mé pozornosti vtírají, aniž by byly zvány.  Pro "facebookové" čtenáře mého blogu mám FB stránku Sedmá vlna, kde najdete  upozornění na všechny nové články na blogu a různé drobnosti, které mi upadnou od ruky. Kdo nejste Facebookový, najdete vše přehledně tříděné a snadno listovatelné na www.SedmaVlna.cz.