Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

Napsal jste to naprosto přesně.

A přitom stačilo tak málo slov R^.

Dá se dodat už jen jedno:

...Přesto jim pomozme. U nich doma. Budou-li umět pomoc přijmout. Ta pomoc totiž znamená zavedení svobody slova, vlády práva a volné politické soutěže formou svobodných voleb. Právě na těchto třech základních kamenech stojí Evropa a její kvalita života, kterou oni tolik chtějí.

2 0
možnosti
MN

Problém ale je, že islám je v principu neintegrovatelný, protože nezná respekt a toleranci. Jinověrci a bezvěrci nakonec buď musí konvertovat nebo se jich islám musí zbavit. Olejová kapsa se ve vodě nikdy nerozpustí.

Další problém je, že v islámu je přípustné lhát, pokud to slouží k šíření islámu. Takže muslim Vám klidně řekne, že je křesťan a slíbí Vám co budete chtít.

Já bych těm současným "uprchlíkům" odmítla bianco pomoc i u nich doma. Oni by se napřed měli sami snažit u nich doma něco změnit, vybudovat a pak sami žádat o konkrétní pomoc.

15 0
možnosti
PV

jak malo slov staci k vyjadreni toho, na co nekteri potrebuji milionove dotace.

8 0
možnosti
MR

M34i60l16a10n 33R39a47d10e77k

26. 7. 2015 20:32

Přesto jim pomozme. U nich doma.

to jsem si myslel drive take, ale jelikoz jsme jim pomohli, jidlo, ockovani a leky poslali, ba i nase lidi kteri je leci, tak se to rozmnozilo tak ze se to prevali pres Evropu.

A budovat jim prumysl? Jednak to nejde, a jednak uz se leckde stalo, a pak z nas byli kolonizatori a dodnes se nam to vycita vsem

25 0
možnosti
Foto

Ano. To bylo pouze hnojením plevele. A máte pravdu v tom, že ten plevel to nikterak neocenil.

20 0
možnosti
  • Počet článků 216
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4329x
Pedagog, spisovatel, scénárista, režisér... vypravěč. Nevěřící Tomáš. 

Žiju hlavně psaním filmových příběhů - v poslední době to je nejvíc sto let starý příběh Poslední velikonoce. A ve volných chvílích také cestování časem.

Blog jsou moje "myšlenky pozdě v noci", často hodně o politice a věcech, které se do mé pozornosti vtírají, aniž by byly zvány.  Pro "facebookové" čtenáře mého blogu mám FB stránku Sedmá vlna, kde najdete  upozornění na všechny nové články na blogu a různé drobnosti, které mi upadnou od ruky. Kdo nejste Facebookový, najdete vše přehledně tříděné a snadno listovatelné na www.SedmaVlna.cz.