Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I31v93o 88C15i17l16i67c30h

4. 7. 2015 11:20

Zcela dokonale jste je popsal R^

5 0
možnosti
VM

mandelinky, zelené bratrstvo.... co takhle HROBAŘI

protože to je přesně ta služba kterou v důsledku euroatlantické civilizaci poskytnou

4 0
možnosti
RH

R75a66d79o 12H92ü96b76l

3. 7. 2015 20:21

Autor je jinak inteligentní milý člověk,ale v tomhle článku se dost netrefil. Přílišné zobecnění je vždy špatně. Kam dle něj patří křesťan, člen církve,zároveń člen Strany Zelených co nepokládá všechny své názorové odpůrce za nácky?

;-)

0 0
možnosti
PK

No logicky jinam než ke "sluníčkům"....;-)

0 0
možnosti
PS

Keby boli všetci ako denník Referendum, to by sa ti páčilo čo ? Hakime ? ;-D

2 0
možnosti
HA

Nejspíš se v českém prostředí nepohybujete moc dlouho, když ani nevíte, kdo s pojmem "pravdoláskař" přišel jako první. A spojmem "sluníčkář". Narazil jste někdy na spojení "my sluníčkáři" nebo "my pravdoláskaři"? A na čem je vlastně vaše argumnetace postavena? Neznáte nikoho, kdo recykluje odpad či jinak chrání přírodu jen pro dobrý pocit? Vy jste četl Korán, že víte, jaký islám se v něm přikazuje? Šířite lež a nenávist a chcete být označován za "echt pravdoláskaře"? Nesmírně pokrytecký a manipulativvní článek.

1 11
možnosti
Foto

"...jestli největší problémem kluků a holek ze zeleného bratrstva není prostě jen nedostatek  síly postavit se sám za sebe, případně za své děti..."  Většinou děti nemají. Sami jsou děti, které rodiče penězi drží na školách, zahraničních stážích a v životě nepracovali.

16 0
možnosti
HA
PBR

Wau..wau..a ještě jednou wau :-P jste čím dál tím lepší, strašně rád Vás čtu, vydržať R^

8 0
možnosti
MK

"...jestli největší problémem kluků a holek ze zeleného bratrstva není prostě jen nedostatek  síly postavit se sám za sebe, případně za své děti..." 

Oni zhusta nemají děti, případně své děti - ale taky rodiče - upřímně nenávidí. Všimněme si prokazatelného překryvu mezi těmi, kdo vítají tzv. uprchlíky, nevadí jim islám, vidí v něm hodnoty - a těmi, kdo podporují norskou a jiné vlády v krádežích cizích dětí kvůli takzvaným adopcím. 

Jsou to jedni a ti samí lidé.

15 0
možnosti
HA

Prosím vás, neznáte nás, tak nás nepopisujte a už vůbec se nesnažte o vytýčení našeho psychologického profilu. Stačí, když řeknete "mají jiné hodnoty": Pravda, Spravedlnost a Soucit.

0 8
možnosti
PK

P87a81v73e90l 89K68r64á77l

3. 7. 2015 13:17

Víte co,jsem léta dobrovolný hasič,jako dobrovolníci jsme zcela závislí na všemožných dotacích,které aktivně vyhledáváme,jsme vlastně neziskovka,a pro naše členy je pomáhat ostatním povinnost,hlavně morální povinnost.To,že nerozumíte neziskovkám a jejich činnosti je Váš boj,a pokud chcete někoho soudit,začněte u sebe a svojí neznalosti,nebo se věnujte něčemu co spadá do Vaší kompetence.Podle vašich měřítek jsem sluníčko,ale jsem i vlastenec,a hlavně člověk,nesouhlasící s radikálním islámem,radikálním antiislámem,a vlastně čímkoliv radikálním.A teď mínusujte,antisluníčkáři.Nedáte se označit za tmáře(ne autor,ale proti sluníčkáři),ale spíš za prospěcháře a závistivce.RvPS:pokud by vás to zajímalo,Praotec Čech sem imigroval,zkuste zjistit jestli to náhodou nebyl islamista,černoch,nebo něco podobného.Podívejte se na weby Okamury,sám imigrant,plný xenofobie,web Adama B.Bartoše,označující své odpůrce za židy a jejich přisluhovače,antisemita a nácek jak Brno,ale jistě autore,pravdu máte Vy a nikdo jiný,jak takové nazýváte?Sluníčka?

2 8
možnosti
MD

Cele je to takove zmatene, dobrovolnymi hasici pocinaje a praotcem konce. Snad tam uz jen chybi zminka jak a kdy zalevat muskaty.

13 1
možnosti
Foto

Škoda, že jde dát jenom jedna karma. Mluvíte mi z duše. Přesně a pravdivě napsáno.

12 1
možnosti
  • Počet článků 216
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4329x
Pedagog, spisovatel, scénárista, režisér... vypravěč. Nevěřící Tomáš. 

Žiju hlavně psaním filmových příběhů - v poslední době to je nejvíc sto let starý příběh Poslední velikonoce. A ve volných chvílích také cestování časem.

Blog jsou moje "myšlenky pozdě v noci", často hodně o politice a věcech, které se do mé pozornosti vtírají, aniž by byly zvány.  Pro "facebookové" čtenáře mého blogu mám FB stránku Sedmá vlna, kde najdete  upozornění na všechny nové články na blogu a různé drobnosti, které mi upadnou od ruky. Kdo nejste Facebookový, najdete vše přehledně tříděné a snadno listovatelné na www.SedmaVlna.cz.