Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A ti naši emigranti a Vietnamci, kteří hovoří několika jazyky, jsou kde? Drtivá většina Čechů se domluví max. 1 cizím jazkyem, Vietnamci také.

0 0
možnosti

Tedy, s těmi Vietnamci a jejich údajnou touhou sdílet naši kulturu to autor přehnal... 8-o Vietnamské společenství u nás je hodně uzavřené, sice se neprojevuje navenek agresivně jako třeba muslimové či Cikáni, ale to neznamená, že Vietové jsou neškodní a naší zemi (jenom) přínosní! Nechce se mi tu nějak sáhodlouze rozepisovat, ale opravdu nevím, co obdivovat na rozsáhlé šmelině s padělanými hadry, pančovaným chlastem, výrobnách drog (marjána, crystal, perník) a chronickém neplacení daní. A že si Vietnamci ve svých krámech vysedávají odnevidím do nevidím? No a? To je pro Česko nějaký přínos, to nám pomáhá budovat "znalostní ekonomiku"??

Jinak ovšem s jádrem článku a hlavně základním argumentem musí každý rozumný člověk souhlasit - ano, srovnávat afro-arabské (často negramotné) hordy s vysoce vzdělanými a kulturními Čechoslováky, kteří utíkali kdysi na Západ, to může opravdu jen bezmozek!! Resp. mozek vymytý multi-kulti-lidskoprávní ideologií...

1 0
možnosti

Myslím si, že by se nemělo stěhování národů obhajovat precedensem v minulosti.

1 0
možnosti

Podle mého by měli být všichni kdo profitují na přísun plaváčků souzeni za organizovaný zločin. V Italii už to prasklo, vůbec bych se nedivil, kdyby ty nitky vedli až do Brusele.

6 0
možnosti

R^R^ Tyhle slova tesat do kamene. A co k naší inteligenci říct? (mám namysli sociology, rektory, magistry, vysokoškoláky..) Ten kdo dá rovnítko mezi imigrací těchto barbarských hord a utíkaní Čechů po Mnichově může jen chovanec detenčního ústavu s největší ostrahou. Bohužel těchto blbů je více a více a pokud budou v naší společnosti, bude těžké se postavit proti tomuhle zhoubnému červu pro Evropu, jelikož stejně jako vláda musí skákat jak proklatý Brusel píská! Ale já ne!

9 0
možnosti

Souhlas. A s tou mafii mate 100% pravdu.  Ja to vidim v Mexiku, drogove mafie jsou jen zastupci politiku na OBOU stranach hranice, DEA ne-bojuje proti paserakum, oni je ridi. A je to tu jedine o cem neni radno psat. Hrozi nebezpeci od vsech politiku. A tak to zrejme bude i s paseraky ze Stredomori. Stara historie jako historie statu.

A jeste neco, lide si predstavuji politiky jako lidi inteligentni kteri do vseho "vidi". Kulovy. Jsou to normalni lide jako Pepik odvedle, a kdyz se dostanou nahoru, zalejou se do sve ulity, nevidi neslysi, momentalni blaho je vsim, a po nas potopa.

Ale lide uz to zacinaji vnimat, sice pomalu, ale bude z toho velky boj. Bohuzel

10 0
možnosti
Foto

Co se týče emigrace do GB po Mnichovu, doporučoval bych vám k prostudování vzpomínky paní Kavanové.

0 0
možnosti

To je manzelka onoho brusice?

0 0
možnosti

Velmi trefné. Až z toho běhá mráz po zádech. Ale jaké je řešení ?

Tlak na politiky moc nefunguje. Nová politická strana?

6 0
možnosti

Ten obrázek je neuvěřitelně výstižný ;-)

18 0
možnosti

je perfektni..."...a bude prset!" ;-D

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS