Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J75o87s36e69f 89H70á11j62e84k

14. 5. 2015 19:26

...chcete pomoci? Tak přestaňte používat všechny výdobytky naší civilizace, na které se těží suroviny v Africe... nebo si uvědomte, kolik by stál váš iPad, kdyby jsme museli platit tržní cenu za to co k nám, krom černoušků, z Afriky proudí ...

1 4
možnosti
Foto

My platíme tržní cenu.

10 0
možnosti
RZ

Pěkný článek, otázkou je kolikati černouškům by se chtělo pracovat stejně jako našim černouškům.

5 0
možnosti
MK

Prý tam mají děsný hic....poslal jsem kartón ruské zmrzky...ať si to užijou,kluci černí..

3 0
možnosti
RH

Chci pomoci afričanům,přispěji na nástroje ke kastraci,aby se nemohli nekontrolovaně množit.!!

2 1
možnosti
JL

Chci pomoci Afričankám od obřízky. Ale myslím, že je to nereálné multikulti přání. Taky bych rád pomohl lidstvu, aby se nepřemnožovalo, protože časem v Africe nebudou žádní sloni a na většině kontinentů to bude samá silnice, budeme se krmit umělým masem a podivnými plodinami a bude nás 20 miliard (tedy vás, vy mladí, já už doufám bude zpopelněn). Ale myslím, že je to nereálná představa, a tak se na to vykašlu. Kdo chce kam, pomozme mu tam.

1 0
možnosti
JR

J39a86r98a 81R77a52n15k

15. 5. 2015 5:54

Dik za Vas prispevek, kazdych 15 minut je zabit slon, slovinu pres veskere zakazy stale kupuje Cina a Vietnam, penize jdou ISIL, zkuste hledat najdete na netu.....

0 0
možnosti
  • Počet článků 216
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4329x
Pedagog, spisovatel, scénárista, režisér... vypravěč. Nevěřící Tomáš. 

Žiju hlavně psaním filmových příběhů - v poslední době to je nejvíc sto let starý příběh Poslední velikonoce. A ve volných chvílích také cestování časem.

Blog jsou moje "myšlenky pozdě v noci", často hodně o politice a věcech, které se do mé pozornosti vtírají, aniž by byly zvány.  Pro "facebookové" čtenáře mého blogu mám FB stránku Sedmá vlna, kde najdete  upozornění na všechny nové články na blogu a různé drobnosti, které mi upadnou od ruky. Kdo nejste Facebookový, najdete vše přehledně tříděné a snadno listovatelné na www.SedmaVlna.cz.