Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J86a60r22a 26R26a19n84k

15. 5. 2015 5:46

Dala jsem spatny odkaz, zasekla jsem se u jine diskuse o Buddhismu a tak sem davam odkaz na Universal soldier:

https://www.youtube.com/watch?v=j6imjvgJFvM

0 0
možnosti
PS

Karma jako řemen. Máte pravdu ve všech bodech. Současný návrh z Bruselu je zoufalý, sebezničující a nelogický. Ohrožuje Evropu, problém neřeší, naopak ho zavléká na naše území. Pokud Evropa bude rozvrácená a chudá, v kritické bezpečností situaci, která bude stát velké prostředky, stane se, že kráva, která dávala mléko pojde a Africe to nepomůže. To nemluvím o šíření islámu a jeho principech odporujících našim hodnotám svobody a zákonům. A deklaraci lidských práv. viz postavení žen, postoj muslimů k jiným náboženství a Židům, postoj k menšinám. Nelze prosazovat zákonné právo islámu nad zákony našich zemí a naší civilizace a migranti jsou především islámského vyznání.

3 0
možnosti
Foto

V mnohém máte pravdu-zejména voda a vzdělání.

Nicméně jste zapoměl na hlavní problém. tím je to, že nepatrná část afričanů se dostala k Evropským zbraním a sprostě okrádá ty co chtějí pracovat. Motivace zsít je mizivá pokud je 99% pravděpodobnost, že vás o úrodu někdo okradne.

Pravdu nemáte v tom, že nemají naději se v Evropě mít dobře-naopak většina má jistotu, že se tu z jejich pohledu mít dobře bude-budou mít jídlo, léky, elektřinu a s vysokou pravděpodobností se velmi dobře budou mít i jejich děti. A hlavně když budou pracovat nikdo jim vše nevezme. Nezaměňujte to co my považujeme za to mít s tím jak to cítí Afričani.

0 1
možnosti
PB

...... se obávám, že jste poněkud přetáhl nápřah, - ani z jejich "pohledu" se tu mít dobře nebudou a jejich děti už vůůůůbec ne ! Protože oni pracovat nebudou, nechtějí a navíc nemají šanci se uchytit na trhu práce, neb jsou nevzdělaní, bez kvalifikace, bez návyků, .... bez zájmu pracovat obecně. Budou pouze parazitovat na systému, který se jim poddal, který je v rámci politiky multikulty přijal a který se bude, nehledě na náklady, snažit se je začlenit do společnosti. Konkrétně v našich podmínkách (v rámci ČR) je to však naprosto vyloučeno - odpor přejde ve vzdor a sociální pnutí se změní v sociální bouře - (viz. cikáni) ....... proč Vám, sociálním inženýrům, to stále nedochází ;-€  ?!?

1 1
možnosti
Foto

Výborně a s přehledem napsáno, jediná možná a smysluplná pomoc Africe: naučit je pomáhat si sami. R^R^

3 0
možnosti
JH

J14o40s46e97f 63H44á86j70e67k

14. 5. 2015 22:57

... zamezit dodávky levných AK 47 - 74?

0 0
možnosti
JR

J75a71n 18R95á25ž

14. 5. 2015 22:10

Nevím, ale já nermohu najít racionální důvod proč pomáhat někomu v Africe, když je u nás dost lidí, kteří pomoc potřebují.

1 2
možnosti
JR

J90a97r67a 50R37a80n44k

15. 5. 2015 5:49

Nevidite ani racionalni duvod, proc pomahat nekomu v Nepalu?

1 1
možnosti
JN

Já jim pomoct chci, přímo potřebuju jim pomoct. Návod:

Rozdělit Afriku a státy blízkého východu do kolonií mezi vyspělé země. Například darování Sýrie Rusku by vyřešilo válku jak zde, tak i na Ukrajině. ;-)

Tolik much jednou ranou...

2 1
možnosti
KC

Jenže nerealizovatelné.

0 0
možnosti
Foto

J74i88ř67í 29K77o78b68z25a

14. 5. 2015 20:13

Dobře napsáno. Jak řekla předsedkyně Africké jednoty ze Zambie (kde jsem pracoval) nejlépe západ pomůže Africe, když jí přestane pomáhat. Všem (kromě těch pitomců v Bruselu) je jasné, že první lodí s uprchlíky, kterou Italové odtáhli do Itálie, vystavili pozvání pro zbytek Afriky aby to zkusil též. Čím děsivější podmínky na lodi budou, tím spíše migranti projdou (kalulovaný risk a tyjátr). Takže pomáhat ale přímo u nich, vzdělávat je,aby si našli živnost doma a nemuseli nikam cestovat, pomoci jim rozvíjet jejich vlastní produkci. To je jediná správná cesta. Výsledek té bruselské bude, že chaos a chudoba velmi brzy dorazí do Evropy a už to nikdo nezvrátí!

12 0
možnosti
PK

P38a71v98e39l 24K85i25l86i16k

14. 5. 2015 20:02

Karma.

Ale jsou schopni to pochopit a rezlizovat "všemocní" vládcové EU? V dnešní době je situace taková že EU od pašeráků lidí vezme úplně všechny. Ať obchod běží na plný obrátky. A za pár let už nebude žádná Evropa která by mohla tyto plány na pomoc Africe realizovat.

8 0
možnosti
  • Počet článků 216
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4329x
Pedagog, spisovatel, scénárista, režisér... vypravěč. Nevěřící Tomáš. 

Žiju hlavně psaním filmových příběhů - v poslední době to je nejvíc sto let starý příběh Poslední velikonoce. A ve volných chvílích také cestování časem.

Blog jsou moje "myšlenky pozdě v noci", často hodně o politice a věcech, které se do mé pozornosti vtírají, aniž by byly zvány.  Pro "facebookové" čtenáře mého blogu mám FB stránku Sedmá vlna, kde najdete  upozornění na všechny nové články na blogu a různé drobnosti, které mi upadnou od ruky. Kdo nejste Facebookový, najdete vše přehledně tříděné a snadno listovatelné na www.SedmaVlna.cz.