Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já bych řekl, že nikomu není bráněno se přidat. Ale když si přečtu třeba názory jednoho z českých motorkářů pana Rotha, tak se nedivím, že je to jak to je.

1 0
možnosti
Foto

Ono to je stále ta křehká hranice. Přidat se k ruské koloně a rozjet společnou mezinárodní jsou v důsledku dvě úplně různé věci, i když na fotce mohou vypadat stejně. Aby to fungovalo, nesměli by se ti ostatní "přidat", muselo by jít o předefinování toho proč se jede. Jestli se jede oslavit vítězství SSSR, tak je to z principu špatně. Jestli se pojede demonstrovat rovnocenné přátelství a schopnost žít v míru, tak je to super.

3 0
možnosti

P98a43v91e93l 70H72o41r77á35k

26. 4. 2015 16:09

ona ta akce ve skutečnosti původně přesně tak, jak píšete, plánovaná a zamýšlená byla. Znám pár lidí od 

Nočních vlků osobně a pokud sem dorazí, bude to pro všechny Čechy zmanipulované médii příjemné překvapení, o tom jsem přesvědčen. Nešlo o žádnou provokaci, ti chlapi se sem normálně těšili, jednak aby se projeli po stopách svých předků, kteří tu mnozí padli, ale i za známými českými motorkáři - v minulosti hodně z nich českým motorkářům na jejich výjezdech v Rusku pomáhalo. A Češi jim to teď upřímně chtěli oplatit. Jenže pak přišla mediální masáž, zákazy a kontrapropaganda z Ruska. Ale až jako reakce.

10 1
možnosti
Foto

To je fajn, ale chybí mi tam party z ostatních zemí. Možná drobný, ale v konečném sdělení zásadní rozdíl.

4 0
možnosti
  • Počet článků 216
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4329x
Pedagog, spisovatel, scénárista, režisér... vypravěč. Nevěřící Tomáš. 

Žiju hlavně psaním filmových příběhů - v poslední době to je nejvíc sto let starý příběh Poslední velikonoce. A ve volných chvílích také cestování časem.

Blog jsou moje "myšlenky pozdě v noci", často hodně o politice a věcech, které se do mé pozornosti vtírají, aniž by byly zvány.  Pro "facebookové" čtenáře mého blogu mám FB stránku Sedmá vlna, kde najdete  upozornění na všechny nové články na blogu a různé drobnosti, které mi upadnou od ruky. Kdo nejste Facebookový, najdete vše přehledně tříděné a snadno listovatelné na www.SedmaVlna.cz.