Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Máte pravdu, jestliže jsou ochotni dát cca 80 tisíc na osobu za převezení, tak to nejsou až takoví chudáci, vždyť v přepočtu na rodinu to je hodně peněz. A když je mají, tak by snad přežili i ve své zemi.

Ano, odchod ze země zdůvodňují válkou, ale i tak se o ně jiné země starat nemohou. Docela ty Řeky,Turky a Italy lituju, co se jim to tam valí. Všechny tři státy mají dost svých starostí.

33 3
možnosti
VN

Vážená dámo , co uděláte , pokud kolem Vaší hlavy budou létat nejrůznější střely a budou se zde pohybovat nejrůznější bandy hrdlořezů , pro které bude podříznutí Vašeho krku jen prostou zábavou ?  Vezmete vše , co budete vlastnit a pokusíte se odtamtud zdrhnout. Oni nedělají nic jiného...tedy alespoň ti , kteří mají převaděčům co dát. Ostatní mají holt smůlu.

4 18
možnosti
Foto

R^ Vnímám to naprosto stejně

33 1
možnosti
AK

Pokud se někdo rozhodl dostat do chaosu a válek země mezi 20. a 40. rovnoběžkou, nese za současnou situaci odpovědnost.

Tak by se měl postarat o následky své činnosti.

6 4
možnosti
VN

Přesně tak. Za spoustu problémů si holt civilizovaný západní svět může sám. Kdyby nebylo chuti na libyjskou ropu , mohla by Libye být stabilní zemí . Díky Sarkozymu nemá západní svět ani libyjskou roku a ještě navíc se sem valí uprchlíci , se kterými nikdo neví co s nimi...

3 5
možnosti
  • Počet článků 216
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4329x
Pedagog, spisovatel, scénárista, režisér... vypravěč. Nevěřící Tomáš. 

Žiju hlavně psaním filmových příběhů - v poslední době to je nejvíc sto let starý příběh Poslední velikonoce. A ve volných chvílích také cestování časem.

Blog jsou moje "myšlenky pozdě v noci", často hodně o politice a věcech, které se do mé pozornosti vtírají, aniž by byly zvány.  Pro "facebookové" čtenáře mého blogu mám FB stránku Sedmá vlna, kde najdete  upozornění na všechny nové články na blogu a různé drobnosti, které mi upadnou od ruky. Kdo nejste Facebookový, najdete vše přehledně tříděné a snadno listovatelné na www.SedmaVlna.cz.