Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TJ

Po úvodu ve mě hrklo, že jste se zbláznil. Ale ne, stále duševně fit a setrvale dobře píšící :-)

2 0
možnosti
JH

Může mi někdo rozumný říci, k čemu to bude? To je pošlou před kanony, když neumí ani vzít zbraň do ruky? Nebo budou čistit latriny?  A nebo v ještě horším případě půjdou do první linie jako kanonen futtr? Stejně tři čtvrtiny mazánků řeknou, že se z náboženských důvodů nemůžou dotknout zbraně a nikam nepůjdou.

1 0
možnosti
Foto

Důvodem této nehoráznosti je nesmyslné členství Česka v NATO, které se chystá na válku. Řešením je neutralita, nikoli odvody a jiná znásilňování práv a svobod občanů !

3 5
možnosti
ML

M71a95r67t17i70n 42L96a62c21o

15. 4. 2015 22:28

Komunista tára z kolotoča o slobodách...

Že riešením nie je neutralita máš v blogu, čítať vieš, len chápať text je problém;-D

3 1
možnosti
MS

Já jsem naprosto v klidu.Já bych nemohl být odveden z čistě psychiatrických důvodů,jelikož bych použil střelnou zbraň proti těm,co rozkazy dávají,nebo manipulují veřejností.A přestože bych byl patrně zastřelen určitě bych pár vzal s sebou...

4 1
možnosti
Foto

„Branná povinnost je otroctví,” napsal Murray Rothbard v roce 1973, a zatímco dočasná branná povinnost je zjevně menší zlo - za předpokladu, že ji člověk přežije - než většina jiných forem otroctví, pořád je to téměř stoprocentní daň z lidské činnosti. Pokud se někdo pokusí uniknout tomuto vězení pod širým nebem, v mnoha případech čelí trestu odnětí svobody nebo dokonce popravě.

2 1
možnosti
Foto

Tak nadpis mne také vyděsil. Karma - s malou poznámkou. Ta "genderová vyváženost" je trochu nesmysl. Univerzálně nefunguje ani v Izraeli. Šílený příklad např. je, že se u ponorek US Navy musel zmenšit počet torpéd, aby se získal prostor na vybudování dámských toalet :-/

3 0
možnosti
MP

Ještěže tam neblbnou s tím třetím pohlavím, museli by na torpédech ještě ubrat.

10 0
možnosti
LN

..v zásadě souhlasím....a některé popíchnu....když kvóty pro ženy v politice a veden firem...proč ne v armádě...???

4 0
možnosti
DK

Pane Nádvorník, málekdy s vámi souhlasím, tentokrát na 100 procent. Když emancipace a kvóty, tak pěkně všude.

2 0
možnosti
MP

V podstatě s Vámi souhlasím. Mně dělá starost jen jediná věc - aby nebyly tyto branné síly zneužity a nehazardovalo se životy našich dětí pro pochybné cíle a zájmy.

4 0
možnosti
LW

L76e94o 79W78o72l98f

15. 4. 2015 19:17

Svoboda, nestojí dva groše a dvě kapky krve. (Józef Piłsudski)

Za článek dávam KArmu. R^

2 1
možnosti
DK

to je ten Polák, keré podepsal pakt o neútočení a spolupráci s fašistickým Německem ( pro hnidopichy - 26. 1. 1934 , za Německo Konstantin von Neurath, za Polsko velvyslanec v Berlíně Józef Lipski )

0 0
možnosti
Foto

R^! Mnoho lidí to vnímá tak, že odvod = nástup, čili ,,muset narukovat".;-)

Článku karma.

4 0
možnosti
  • Počet článků 216
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4329x
Pedagog, spisovatel, scénárista, režisér... vypravěč. Nevěřící Tomáš. 

Žiju hlavně psaním filmových příběhů - v poslední době to je nejvíc sto let starý příběh Poslední velikonoce. A ve volných chvílích také cestování časem.

Blog jsou moje "myšlenky pozdě v noci", často hodně o politice a věcech, které se do mé pozornosti vtírají, aniž by byly zvány.  Pro "facebookové" čtenáře mého blogu mám FB stránku Sedmá vlna, kde najdete  upozornění na všechny nové články na blogu a různé drobnosti, které mi upadnou od ruky. Kdo nejste Facebookový, najdete vše přehledně tříděné a snadno listovatelné na www.SedmaVlna.cz.