Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Řekl bych, že při takovém množství uprchlíků se dá vždy rozpoznat i mezi muslimy nějaké procento těch, kteří by si zasloužili pomoc a kteří nejsou žádným nebezpečím pro hostitelskou zemi. Odmítat takovou myšlenku by bylo pohodlné  přitulování k principu kolektivní viny.

0 7
možnosti
JC

Muslimové jsou vždy nebezpeční, dokud jsou muslimové.

8 0
možnosti
Foto

Váš přímočarý postoj připomíná podobné postoje některých nebezpečných "křesťanů" v boji proti kacířství. V boji bez Boha, ve jménu Boha.

0 7
možnosti
JC

No a?

Muslimové se nechali svést na špatnou cestu. Zabíjejí Bohu jeho děti, ničí jeho dílo a myslí si, že je za to bude mít rád.

2 0
možnosti
Foto

Ti z muslimů, kdo tak činí, se mýlí. Jako se mýlíte Vy. Získat si přízeň Boha nelze ani tím, že budete milióny lidí házet do jednoho pytle. Ostatně, myslet si, že Bůh může mít někoho raději než jiného, je častým omylem i křesťanů.

žádný člověk si nemůže získat lásku Boha. Tu má. Může získat Jeho podporu v tom, co činí.

0 3
možnosti
  • Počet článků 216
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4329x
Pedagog, spisovatel, scénárista, režisér... vypravěč. Nevěřící Tomáš. 

Žiju hlavně psaním filmových příběhů - v poslední době to je nejvíc sto let starý příběh Poslední velikonoce. A ve volných chvílích také cestování časem.

Blog jsou moje "myšlenky pozdě v noci", často hodně o politice a věcech, které se do mé pozornosti vtírají, aniž by byly zvány.  Pro "facebookové" čtenáře mého blogu mám FB stránku Sedmá vlna, kde najdete  upozornění na všechny nové články na blogu a různé drobnosti, které mi upadnou od ruky. Kdo nejste Facebookový, najdete vše přehledně tříděné a snadno listovatelné na www.SedmaVlna.cz.