Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IR

Jako pedagog byste měl vědět, že diskusní příspěvky na Islám v České republice byly vulgární, nenávistné a hlavně lživé a že hlavní admini tam vyhrožovali fyzickým násilím všem, kdož nesdílí stejný názory. A proto ta stránka byla zrušena. Ne proto, že kritizovala islám, ale protože byla v rozporu s českými zákony a s podmínkami služby Facebook. Z jejich strany se jednalo o větší extremismus, než kterého se údajně dopouštěli jejich oběti v České republice. Co je to za lidi, když napadnou učitelku, protože má na hlavě šátek? Co je to za pedagoga, který zaútočí na svou studentku, protože napíše reportáž o jeho demonstraci před palestinskou ambasádou a dá prostor k vyjádření Ministerstvu vnitra? Co je to za lidi?

http://www.evropsky-rozhled.eu/univerzitou-pry-hybal-facebookovy-spor-o-islam-hadal-se-vyucujici-a-studentka/

2 29
možnosti
Foto

Proč lžete? Admini si dávali velice dobrý pozor, aby jednali se zásadami FB. Nikomu se tam absolutně nevyhrožovalo a vulgární i násilné příspěvky se mazaly. Jste paranoidní?

23 1
možnosti
MT

Skvěle napsáno ! Ale pokud národ bude stále volit ty, kteří toto zlo podporují, skončí to špatně !

2 0
možnosti
MD

Navrhovat bych Petriho misku se vzorkem v podobe reciproke vymeny jejich mesit u nas za nase krestanske kostely u nich. A muzeme pridat dalsi podobne vzorky k rustu.

Pro vas samozrejme karma.

10 0
možnosti

....jen hlupák sedí a kouká, jak mu vichřice bere střechu... Nad tím jsem se pozastavil, co chcete dělat ve chvíli kdy vám vítr bere střechu? Myslím skutečný vítr a skutečnou střechu.

1 5
možnosti
JC

Myslím, že ještě škodlivější než sluníčkové slečny jsou ty Magdy Faltové, které ředitelují Sdružení pro integraci a migraci, a které prostřednictvím našich peněz, které získávají na své tzv. projekty, ještě zkáze naší civilizace účinně a za naše peníze pomáhají.

31 0
možnosti
EC

Odpověď záleží na tom, koho považujete za úspěšného jedince. Zda toho, který měl lepší auta, bydlení, oblečení, větší znalosti nebo toho co zplodil a odchoval/vychoval více dětí?

Příroda již půl miliardy let jednoznačně preferuje tu druhou variantu.

1 0
možnosti
MD

Pokratil jste vyraz (clanek) jak se jen dalo. A vysledek ?..nula.

1 0
možnosti
BT

Hezky napsané, ale obávám se , že naše politické špičky jsou hluché, slepé...

3 0
možnosti
  • Počet článků 216
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4329x
Pedagog, spisovatel, scénárista, režisér... vypravěč. Nevěřící Tomáš. 

Žiju hlavně psaním filmových příběhů - v poslední době to je nejvíc sto let starý příběh Poslední velikonoce. A ve volných chvílích také cestování časem.

Blog jsou moje "myšlenky pozdě v noci", často hodně o politice a věcech, které se do mé pozornosti vtírají, aniž by byly zvány.  Pro "facebookové" čtenáře mého blogu mám FB stránku Sedmá vlna, kde najdete  upozornění na všechny nové články na blogu a různé drobnosti, které mi upadnou od ruky. Kdo nejste Facebookový, najdete vše přehledně tříděné a snadno listovatelné na www.SedmaVlna.cz.