Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RB

Představa, že zrovna ta tuzemská vládnoucí garnitura může pozvednout prapor a otevřeně se téhle zhoubě postavit, je úplně zcestná.

8 0
možnosti
JP

Cizenec-muslim, který přijde do ČR, dostane povolení k pobytu na dobu určitou, které je navíc vázáno na práci. Žádných sociálních dávek se tu nedočká. Dále např. i pojišťovny si hlídají, aby za svoji časově omezenou platu pojistného nedostal takovou péči jako ten, kdo platí odvádí pojišťovně pojistné roky. Takže řeči o tom, že se muslimové chodí přisát na náš sociální systém, jsou nesmyslné. To opravdu nelze napsat článek bez demagogických lží a polopravd?

1 13
možnosti
JH

A funguje to přesně takhle i v Itálii, ve Španělsku, Francii? Co se děje se stovkami běženců denně, kteří do Evropy připlují či proniknou většinou nelegálně jinak. S arabským turistou nebo IT specialistou problém u nás nebo v Evropě nebude. Problém je s onou masou těch, kteří v Evropě vidí zlaté tele a snaží se sem za každou cenu dostat. A pokud se tohle nezatrhne, tak Evropa jako vyspělý kontinent končí.

15 0
možnosti
IR

V této hodně obsáhlé studii jsem shrnula všechny kriminální aktivity lidí, které jsou zde jejich fanoušky (=spolupachately trestné činnosti) hájeny. 

http://www.evropsky-rozhled.eu/byl-podan-navrh-na-zruseni-obcanskeho-sdruzeni-czech-defence-league/

0 8
možnosti
PP

https://www.youtube.com/watch?v=fRjbri5d1cg

Doporucuju shlednout cele, s takovou pak clovek tezko dela pausalizace. Zvlast s takovym oponentem jako je Martin Konvicka.

0 0
možnosti
Foto

Pan Petr Pelikán je idealista. Kdyby se všichni vyznavači islámu chovali podle jeho představ, nebylo by co řešit. Měli k tomu střihnout nějaký výrok brněnského pana Alrawiho, aby se ta paušalizace povedla.

2 0
možnosti
Foto

R^Dobré argumenty. Výstižně napsáno. KarmaR^

6 0
možnosti
HB

Oni nechápou pojem "svoboda", zatímco my mu rozumíme dokonale, takže co uděláme? Tu svobodu jim odepřeme. Články založené na argumentaci podobného typu vážně miluju....Rv

0 15
možnosti
Foto

Nikdo nemá právo na "svobodu" brát lidem opravdovou svobodu.

14 0
možnosti
JJ

Nádhěrně napsáno! Souhlasím do posledního písmena![>-]V

4 0
možnosti
AT

Na stránce IvCRN nebylo nic závadného, kritizovala se tam zvrácená ideologie nic jiného a zavřeli ji? To je to samé jako kdyby admini FB mazali stránky kritizující komunismus, vůbec se příspěvky netýkaly rasy ani etnika. Doufám, že jste Sluníčkáři spokojení, zničili jste stránku, která nebyla jen "politicky korektní", my však nezmizeli...

12 0
možnosti
  • Počet článků 216
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4329x
Pedagog, spisovatel, scénárista, režisér... vypravěč. Nevěřící Tomáš. 

Žiju hlavně psaním filmových příběhů - v poslední době to je nejvíc sto let starý příběh Poslední velikonoce. A ve volných chvílích také cestování časem.

Blog jsou moje "myšlenky pozdě v noci", často hodně o politice a věcech, které se do mé pozornosti vtírají, aniž by byly zvány.  Pro "facebookové" čtenáře mého blogu mám FB stránku Sedmá vlna, kde najdete  upozornění na všechny nové články na blogu a různé drobnosti, které mi upadnou od ruky. Kdo nejste Facebookový, najdete vše přehledně tříděné a snadno listovatelné na www.SedmaVlna.cz.