Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AS

A97d92a61m 22S21t76a76v41a

18. 5. 2014 21:07

Taky lze mít takový názor o politikovi, který loupežnou mocenskou politiku nejrozličnějších panovníků na západě, jihozápadě, na jihu či jihovýchodě kormidloval, ale i na severu, pokud možno tak, aby země nepřišla k úhonu, a co víc, aby i Evropa, ohrožená  tureckým nebezpečím ! to se konečně v Jiříkově poselství ozývá  jako myšlenkový leitmotiv! nezažila kolaps. Do takového kolapsu se mílovými kroky ovšem řítí dnešní Evropa, protože jí chybí geniální politik, jakým Jiřík byl. Již jen to naznačuje  mimořádně významný politický počin z jeho strany - i když mudrcové, kteří si nedokáží uvědomit souběh událostí nejenom politických, ale i společenských a ideologických, jeho rozvážnou evropskou politiku budou kritizovat. Tak se ovšem děje i dnes, kdy nejrozličnější krasořečnící fanfarónové jsou svým fanklubem vyzdvihováni  a skuteční politici, kteří naši zemi bez úhony provádějí vážnými  krizemi, jsou jím zesměšňováni a pomlouváni.

0 0
možnosti
LJ

Málo který blog mi poskytl tolik nových informací jako tento. Karma.

0 0
možnosti
  • Počet článků 216
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4329x
Pedagog, spisovatel, scénárista, režisér... vypravěč. Nevěřící Tomáš. 

Žiju hlavně psaním filmových příběhů - v poslední době to je nejvíc sto let starý příběh Poslední velikonoce. A ve volných chvílích také cestování časem.

Blog jsou moje "myšlenky pozdě v noci", často hodně o politice a věcech, které se do mé pozornosti vtírají, aniž by byly zvány.  Pro "facebookové" čtenáře mého blogu mám FB stránku Sedmá vlna, kde najdete  upozornění na všechny nové články na blogu a různé drobnosti, které mi upadnou od ruky. Kdo nejste Facebookový, najdete vše přehledně tříděné a snadno listovatelné na www.SedmaVlna.cz.