Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

R^ Souhlas. Už se nějaký čas islámem zabývám, píši zde na blog a na instituce, protestuji proti požehnání minist. školství na šíření islámu na školách a z téměř jednotné diskuse zde mně vychází jediné: pokud je korán pro všechny muslimy závazný a neměnný ani v jednom slovíčku (tvrzení všech islámských duchovních) , je NESLUČITELNÝ s demokracií. Proto ze zákona v demokratické zemi není možno povolit jakémukoli islámskému spolku legální činnost včetně mešit a modliteben, ve kterých již dnes dochází k nabádání nerespektování platných zákonů. Jakékoli veřejné provozování a šíření islámské ideologie s rádoby náboženským podtextem je nutno ZAKÁZAT. Stejně tak nedodržování zákona o rodině, které je v islámské komunitě běžné, musí být, zvláště při působení na nezletilé, kontrolováno a sankciováno. Poslední a velmi zásadní postoj,zvláště pro budoucí poslance EU; multikulturní Evropa podporující šíření islámu je zvěrstvo a jistá sebevražda.

4 0
možnosti
Foto

Největší problém je ten, že se muslimové v hostitelské zemi - ne nesnaží pochopit kulturu a zvyky tamní společnosti, ale ona je nezajímá a domnívám se, že jí opovrhují a nesnáší ji. Berou ji jako nutné zlo. Ale nutné zlo pro koho? Proč zřizovat různé školy pro různé menšiny? Není logické, že přijdu - li někam a chci azyl, tak se přizpůsobím většinové původní společnosti?  Pokud toho nejsem schopna, tak neodcházím ze své země..

6 0
možnosti
MP

Vychovávat si budoucí teroristy? To snad ne!

2 0
možnosti
VD

Pokud vím, ve Francii a Švédsku nejde často ani tak o islámské školy, jako o běžné veřejné školy, ale navštěvované výlučně či převážně muslimy.

0 0
možnosti
ON

O39t70t53o 61N38o31v97a29k

18. 4. 2014 13:46

Tak tak, ale oni se boji, islam je xenofobni ideologie, ktera se vseho boji, zakazuje kontakt s krestanstvim, odpadlictvi tresta smrti ... to vse je strach.

Ted si vezmete ze takova holka zjisti, ze mlaceni zen neni normalni, ze muze normalne vychazet ven z domu kdy potrebuje, ze je svobodna bytost ... a co si tak asi svobodne vybere co ? ... no islam asi tezko ... takze trest smrti zato, ze si vezme nemuslima, tomu rikam skutecna xenofobie.

5 0
možnosti
Foto

Spíš si kladu otázku, proč bychom tady ksakru MĚLI mít nějaké islámské školy.

13 0
možnosti

Souhlas, je třeba to změnit a začít můžeme třeba zde... http://www.petice24.com/ustredi_muslimskych_obci

5 0
možnosti
Foto

J62a45n 56C47a77b83a16l

18. 4. 2014 12:32

Článek je to zajímavý a má hodně trefných bodů, jen mi neříkejte, že vám Word nevyhodil těch několik překlepů, co ruší hned od začátku ...

0 1
možnosti
JZ

Je to tak. Jenže máme zástup intelektuálně zaostalých rasistů s podlomeným sebeurčením, kteří si pod souhrným označením "lidskoprávní aktivisté" potřebují nahrabat rozvracením životů ostatních. Takže tady školy budou, i kdyby se střílet mělo.

14 0
možnosti
LZ

Sice drsně, ale velmi trefně řečeno.

6 0
možnosti
  • Počet článků 216
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4329x
Pedagog, spisovatel, scénárista, režisér... vypravěč. Nevěřící Tomáš. 

Žiju hlavně psaním filmových příběhů - v poslední době to je nejvíc sto let starý příběh Poslední velikonoce. A ve volných chvílích také cestování časem.

Blog jsou moje "myšlenky pozdě v noci", často hodně o politice a věcech, které se do mé pozornosti vtírají, aniž by byly zvány.  Pro "facebookové" čtenáře mého blogu mám FB stránku Sedmá vlna, kde najdete  upozornění na všechny nové články na blogu a různé drobnosti, které mi upadnou od ruky. Kdo nejste Facebookový, najdete vše přehledně tříděné a snadno listovatelné na www.SedmaVlna.cz.