Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

skvěle napsáno, za karmu R^

6 0
možnosti
LK

Podle tohoto blogu to vypadá, že kdyby Lenin nechal Rusko rozdrobit, tak by teď nebyly takovéto problémy, jako jsou třeba na Ukrajině. Stejně jako většina z věcí, které jsou zde popisované. Přeneseně se tedy dá říct, že za všechny problémy může příliš velká míra svobody, která byla lidem dána. :-)

0 0
možnosti
MK

Hezky napsáno. A nejlepší na tom všem je, že stalinových zločinů - tj. deportace původních obyvatel a instalace ruského obyvatelstva na území některých svazových republik - dneska bez skrupulí využívá putin ;-€;-€;-€

19 3
možnosti
MD

Čeští zastánci   Ruské agrese Vám stejně neuvěří,napíší že lžete, nebo jste si to upravil,jako to dělají oni, dávám palec nahoru, článek je super,díky.

38 4
možnosti
JB

Já mezi ně prý patřím, a blogu jsem dal karmu, protože je plně pravdivý. To jen Rusobijci jste tak hloupí a jednostranní.

3 2
možnosti
Foto

Tak ono to nakonec ani není moc o Katyni, ale před karmou ode mě Vás to stejně nezachránilo. Zkuste příště lepší (rozumějte výstižnější) název a opravit pár překlepů, jinak je to skvělé.R^

6 0
možnosti
Foto

....ani jeden z legendárních činů pana plukovníka Raichla se však pro časové a prostorové rozpory nemohl odehrát tak, jak je popisován v literatuře. Leda tak ve v sugerovaném, poněkud zvětralém snu, spouštěném na klíček...;-)

0 0
možnosti

A mluvím v tom příspěvku o nějakých legendárních činech? Mluvím pouze o tom, co pan Raichl viděl ve Starobělsku po pádu Francie.

0 2
možnosti
RP

Jj. Kam se hrabe antrax, nešťovice a ebola. Nejúčinnější biologická zbraň byla ta, kterou poslal císař Vilém v zapečetěném vagónu do Ruska :-P

21 0
možnosti
AO

A80l98e41n14a 69O88u51z79k50á

10. 4. 2014 17:28

Taky si nepamatuji, že bych kdy ve škole bývala slyšela o pravdivé historii.... Díky!

19 0
možnosti
MR

M43i31l32a61n 64R43a66d42e37k

10. 4. 2014 17:21

R^R^R^ to proste nema vadu R^R^R^R^R^R^ ale co lidi to nechce videt

17 0
možnosti
VK
  • Počet článků 216
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4329x
Pedagog, spisovatel, scénárista, režisér... vypravěč. Nevěřící Tomáš. 

Žiju hlavně psaním filmových příběhů - v poslední době to je nejvíc sto let starý příběh Poslední velikonoce. A ve volných chvílích také cestování časem.

Blog jsou moje "myšlenky pozdě v noci", často hodně o politice a věcech, které se do mé pozornosti vtírají, aniž by byly zvány.  Pro "facebookové" čtenáře mého blogu mám FB stránku Sedmá vlna, kde najdete  upozornění na všechny nové články na blogu a různé drobnosti, které mi upadnou od ruky. Kdo nejste Facebookový, najdete vše přehledně tříděné a snadno listovatelné na www.SedmaVlna.cz.