Tomáš Houška

Udavači sobě

2. 12. 2016 23:11:29
Oslavme použitím speciální linku a webový formulář, přes které lze velmi jednoduše někoho udat! Coby filmař vím, že když je na zdi puška, má se z ní vystřelit, tak pojďme pálit.

Udávací web je důmyslné opatření vymyšlené a odzkoušené specialisty státní bezpečnosti v osmdesátých letech. Jen tehdy jim bohužel práci komplikovala neexistence internetu a katastrofální stav telefonních linek, který věrně symbolizoval stav režimu.

Režim padl, ale někteří činovníci státní bezpečnosti naštěstí nesložili ruce do klína a opatření uvedli v život aspoň dnes. Gloria!

Bylo by hrubou chybou spokojit se s tím, že práska-web někdo zprovoznil, měli bychom ho všichni využít. Všichni by měli povinně aspoň jednou denně poslat nějaké šťavnaté udání. Přimlouval bych se za to, aby se někdo chopil určité koordinace a aby na každého OSVČ přišlo v příštím týdnu aspoň jedno udání. Znáte ve svém okolí někoho s živnosťákem? Šup! Tak na co čekáte? Pošlete na něj anonymní udání. A příští týden další.

Věřte, že to za tu práci stojí. Jestli to nemyslím ironicky? Ani náznakem. Přijde-li jim tam jednou týdně milion udání, řekl bych, že mise bude splněna.

Autor: Tomáš Houška | karma: 32.95 | přečteno: 1118 ×
Poslední články autora