Tomáš Houška

Pokousal vás kanibal?

4. 03. 2015 20:28:51
Vás také ne? To je smutné, tak hrozné postavení ve společnosti mají a úplně nezaslouženě!

Malý čecháčkovský xenofobní dav nesnáší kanibaly a to naprostá většina s nimi nemá vůbec žádnou negativní zkušenost. Naprostá většina lidí žádného kanibala dokonce nikdy ani nepotkala, a přesto jimi tak ostentativně opovrhuje.

Jak jsou ti lidé nesnášenliví jsem si kolikrát uvědomil, když padla zmínka o pedofilních sadistech. Pedofilní sadista to má sakra těžké, protože ho všichni a priori nenávidí. A také nemusí mít vůbec žádnou zkušenost. Kdo se někdy s pedofilním sadistou potkal? Vy? Váš soused? Ne? Já také ne. Jsou to prostě jenom plytké předsudky.

Kanibal nebo pedofilní sadista je člověk jako kterýkoli jiný a místo laciného opovrhování bychom měli projevit nějakou snahu ho pochopit, vyjít jim vstříc, přizpůsobit zákony tak, aby se jim snáze žilo.

A to nemluvím o tom, co kdyby takový pedofilní sadista nebo kanibal jednal prostě jen ve shodě se svým upřímným a mírumilovným náboženstvím. To mu snad chceme zasahovat do jeho ústavních práv na svobodu vyznání? Si to představuje ten hloupý národ nějak divně.

Myslím, že by měla vzniknout nějaká nezisková organizace... ne raději vládní agentura, která by tuhle nespravedlnost řešila. Nechopí se toho někdo? Česká televize? Strana zelených? Co?

Autor: Tomáš Houška | karma: 26.45 | přečteno: 743 ×
Poslední články autora