Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J47i97r23i 36B26i71l34i48n80a

13. 2. 2017 20:04

Takze Putinovu agresi proti Ukramine zavinil Obama tim ze byl mekkej a Trump to ted zachrani tim, ze poleze Putlerovi do zadnice.

À krizi pred 8 lety zavinili demokrati a ne Bush, ktery byl 8 let u moci.

To je hlava, ten nas pan blogger! 8-o

0 0
možnosti

Takovýchto historek vymyslím dvanáct do tuctu...

a) kde berete tu jistotu že se svět před Ttrumpem řítil do záhuby?

b) co to jsou za kecy, že někdo vyprovokoval Putina k zabrání Krymu? Toto je otřesná demagogie!!! To jako že, když českou republiku naštvou Němci, půjdeme si schladit žáhu na Polácích a zabereme Slezko? Takto to podle vás má ve světě fungovat? S tím jděte s prominutím do někam.

c) Co když ten autobus měl před sebou ještě tisíce mil dlouhé klidné a rovné cesty? To vám jako někdo prozradil z křišťálové koule, že za rohem je nedostavěný most?Nezaměstnanost v USA méně než 5%, trvale sílící dolar, základní lékařská péče dostupná pro každého, hospodářský růst každoročně nad 2%..., stovky nejbohatších a nejinovativnějších společností se sídlem v USA (tedy majitelé utrácejí své miliardy právě tam v nových projektech, robotizaci, letech do vesmíru...) tomu říkáte ta katastrofa? No potěš koště, to je opravdu otřesná cesta, po které se ta nebohá amerika za Obamy kodrcala.

Zatím co trump nabízí Izolacionizmus, Agresivní rétoriku, výpady proti médiím, výpady proti odpůrcům, výpady proti vlastním zaměstnavatelům, rušení všemožných dosavadních dohod s všmožnými zeměmi... rozsekává vše co kolem sebe vidí.

Tato cesta (jak se někomu zdá) vede ke světlým zítřkům? Podle mne, pokud se všichni ostatní političtí oponenti (mistní i zahraniční) začnou chovat jako Trump, vzniknou automaticky hromady izolovaných ostrovů moci, které se navzájem začnou

požírat. A hlupáci z ČR tomu budou tleskat... tří krát hurá pro Trumpa. Je skvělý.

To bude super experiment. Rusko si ukousne další kousek evropy, aby otestovalo jak vážně to vlastě USA myslí s tím izolacionizmem. Pokud se nic nestane, tak si něco ukousne i Čína, možná na něco dostane chuť i Turek. Pokud se něco stane, máme v Čechách válku na hranicích...

3 1
možnosti
Foto

V závěru článku jste zopakoval ideu filozofa S. Zižeka o Trumpovi, jenž přivede svět k totální destrukci a tím bude možná jeho renovace na zcela nových základech. Ale jen jedna drobná poznámka, Obama nezapříčinil v roce 2008 ekonomickou krizi, jež uvedla svět do recese, ta nastala za jeho předchůdce Bushe, on jen musel narychlo spíchnout plán, jenž byl relativně dobře promyšleným výkupem nehodnotných dluhopisů bank státem za výhodnou cenu a za určitých podmínek, což vedlo ke vzniku hedgeových fondů, na čemž si namastily kapsy opět banky. Situaci řešil mnohastránkovým Dodds Frankovým nařízením, jež mělo zreformovat a ujařmit Wall Street, ačkoli bylo nedokonalé, mělo svůj smysl a nyní bude velký tlak na to, je zrušit.

3 0
možnosti

J30a31k61u67b 85M40a78c82h

29. 1. 2017 22:14

No a na tom rozjetém autobusu jsou prstíky zaháčkována různá velice drahá , podvodná, ekozelená, multikulturní, politicky korektní nezisková uskupení. Bylo by načese, aby občané procitli a klepáním přes prsty je poslali ... jsem slušný. Nevím kolik z nich kdy bylo seznámeno s normální prací a pracovní dobou. Ale bez tučných dotací by jim nic nezbylo než se to naučit. Nakonec to určitě platí i pro jejich chráněnce. Za článek velká karma.R^R^

6 4
možnosti

Některé "neziskovky" jsou pro lidstvo stejně nebezpečné jako Islámský stát a měly by být stejně tak nekompromisně zlikvidovány.

5 3
možnosti

Jasně, Obamova politika státními regulacemi zavinila hospodářskou krizi 2008.

Jenom škoda, že se stal prezidentem až 20. ledna 2009.

...........................

Aqle radujte se děti, je to zdravé,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

3 0
možnosti
Foto

Zavinila ji politika demokratů, konkrétně jakého Clintona. Obama na ni pouze zareagoval jako typický socialista, a to státními subvencemi do krachujících podniků a bank.

1 2
možnosti

Nechápu, proč i lidé, kteří si zachovali zdravý selský rozum, se jaksi smířili s mainstreamovou diagnostikou Trumpa jako hulváta.

V minulosti by se řeklo, že je Trump přímý a upřímný, dnes se stal pojem "hulvátství" pejorativním synonymem pro politickou nekorektnost. Je to vlastně stejné jako u Zemana.

Kéž by Trump vydržel ten strašný nápor ultralevicových liberárních dekadentů po celou dobu prezidentování tak, jako to obdivuhodně přežívá u nás Zeman.

19 4
možnosti
Foto

Pokud sníží výdajovou a příjmovou stranu jejich rozpočtu a zruší všechny vojenské základny v jiných státech, bude to první prezident, kterému opravdu jde o dobrou věc. Jenže na pohádky moc nevěřím.

0 2
možnosti
Foto

Výborná paralela, pane kolega. A kvadratická karma.

Nepsal Vy jste na Lidovkách něco o školství?

3 1
možnosti
Foto

V devadesátkách jsem nějakou dobu měl sloupek v Lidovkách, většinou to bylo o vzdělání.

0 1
možnosti

M52i92l78a34n 44R56a95d74e47k

29. 1. 2017 20:00

mate naprostou pravdu, on je sám proti všem, ten autobus je setsakra rozjetý, a byl by to nadčlověk kdyby zachránil všechny pasažery.

8 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS