Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Listina základních práv a svobod garantuje právo na svobodný projev (článek 17) a shromažďování (článek 19), stejně tak, jako na svobodné volby (článek 21). Že by volby byly nadřazeny ostatním právům není nikde z dobrých důvodů psáno. Aby občané drželi hubu a krok mezi volbami je naprosto absurdní a z principu špatný požadavek. To by potom snad ani opozice pro dobu mezi volbami neměla mít právo ke kritice a usilování o převzetí moci. Mimochodem, "řev, že volby jsou špatná věc" jsem opravdu od nikoho neslyšel.

0 0
možnosti

J67i80ř27í 36J11o56n40á32š

29. 10. 2016 11:55

Super,beru pane Houško!;-)R^[>-]

0 0
možnosti
Foto

...ještě mi tam už chybí jen ono Štepánovo ... o tomhle v žádný zemi nerozhodují malé děti...

pokud mám respektovat - jako tedy Vy dospělý jedině spravedlivý..někoho, kdo svou servilitou začíná ohrožovat naši pracně získanou státní samostatnost, nemusím jako uťápnutec čekat čtyři roky nebo pět, abych se nepatrně vyjádřila, že se mi to prostě nelíbí. Svět o nás kdysi věděl také právě díky tomu, že se lidé nebáli jednadvcátého srpna vyjít i proti těžkooděncům. Byl to signál pro ty jinde, že nejsme zdaleka všichni ovce. Źe pohoříme u voleb, jo, to je možné.

1 0
možnosti

L85i62b32o22r 27V75a74n95ě79k

29. 10. 2016 10:46

Ano.

Prezident prý plánuje převést nás pod ochranná křídla ÚV KSČ a staneme se - vedle Tibetu - autonomní oblastí.

Nic mu v tom vůbec nebrání.

Naopak.

Je velitelem naší čacké armády a ta ani obrovské početní převaze spojených šiků úředníků Brusele a Štrasburku nemůže podlehnout.

Navíc je zmátl vyznamenáním eurokomisaře Güntera Verheugena metálem bíleho ratlíka.

0 0
možnosti

Nesouhlasím s názorem že svůj názor mohu projevit jen u voleb a poté "držet hubu a krok". Navíc Zeman rozhodně nečiní co slíbil, případne to činí dost zvláštním způsobem.

3 0
možnosti
Foto

Vždyť ten názor projevujete prostřednictvím i těchto diskuzních příspěvků.

0 0
možnosti

Ne, každé čtyři roky opravdu nelze vymést celý parlament, jen sněmovnu.

#

2 0
možnosti

L90i10b60o24r 76V37a27n90ě23k

29. 10. 2016 11:00

Nám se osvědčil vymetací robot, který sám sebe slyšitelně označuje jako "humbuk".

0 0
možnosti

L60i93b96o35r 75V54a35n18ě24k

29. 10. 2016 0:54

Dneska si každý mohl shlédnout Všechnopárty a srovnat si to s tím, co produkuje Kraus.

Není se co divit, že mu sledovanost stále klesá.

Sice to u posledního dílu Prima zachránila nestandartní reklamou, ale tuším, že brzy se svým vyrejváním do svých hostů nebo u jiných lezením jim do míst, kde záda ztrácí slušné jméno ... skončí.

6 1
možnosti

L74i61b69o37r 76V76a71n39ě21k

29. 10. 2016 0:08

Nechápu to arogantní sebevědomí, kdy se komedianti, jejich loutkovodiči a pod. pokládají za "intelektuální elitu".

Intelekt se dá měřit.

Obávám se, že by většina takových co se za elitu považují se svým IQ moc elitně nedopadli.

Já za elitu pokládám lidi jako Heyrovského, prof. Holého, naše špičkové programátory, vědce v oboru nanotechnologií, Armina Delonga, nebo ve světě Richarda Feynmana, Diracka, Heisenberga....

13 2
možnosti
Foto

Zrcadlo může vladaři nastavit i šašek. Mimo jiné to pan Kraus v jedné pohádce už dělal. A dnes pan prezident pasoval mezi elitu i pana Hůlku, takže až ho potkáte, tak se mu hluboce ukloňte. Elita není jen o IQ, je to i o morálním postoji. Na světě bylo už hodně diktátorů nebo vrahů s vysokým IQ.

4 1
možnosti
Foto

Dal jsem karmu, ale mám výhrady. Vyhrál, ať si to užije do příštích voleb, budiž. Proč by ale vítěz voleb během své vlády nemohl slyšet nějakou kritiku? Pokud budete někoho chválit až do nebes, bude mít potom šanci se zlepšit? A mimo jiné, od kdy se může začít hledat nový prezident? Není to snad první den potom co byl jeden zvolen nebo navrhujete nějaký lepší termín? Tento prezident svoji prezidentskou kampaň již dávno zahájil. Získává si svoje ovečky a dehonestuje svoje potencionální protivníky. Bohužel, člověk je lehce manipulovatelný. Pokud sledujete volby v USA, k jistému vítězství Hillary stačily tři věty: Soupeřovi voliči jsou idio.i a kdo jim nechce být volí mě. Trump je muž a může obtěžovat ženy - já jsem žena a proto jsem OK. Trump se kamarádí s Putinem z Ruska a my Američané se rusů bojíme už sto let, ale se mnou se bát nemusíte.

P.S. je snad něco špatné na tom, když dítě zvolá: "Císařpán je nahý" ?????

4 1
možnosti

A to jako že je nahá Clinton, nebo Trump?

2 0
možnosti

Demonstrace neslouží a neměla sloužit k nějakému odvolání kohokoli. Demonstrace slouží k demonstrování nějakého, třeba jiného postoje, než je ten oficiální. A k probuzení aktivity spících, aby začali používat nástroje jako zymyšlení a rozum....

5 1
možnosti

Ne? a co ty výzvy k týdnům nepokojů?

3 2
možnosti

Jste jako Miroslav Štěpán - 23. listopadu 1989 navštívil továrnu ČKD v Praze a před zaměstnanci vystoupil s projevem, v němž mimo jiné prohlásil: „v žádné zemi, ani v rozvojové ani socialistické a kapitalistické neexistuje to, aby patnáctiletý děti určovaly, kdy má odejít prezident nebo kdy má přijít a kdo jím má být. A to se bohužel stalo“.

1 1
možnosti
Foto

To si pletete dojmy s pojmy. Říkám, že lidé mají chodit k volbám a pak respektovat jejich výsledek. Nemyslím, že by se to podobalo Štěpánovi.

6 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS