Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J62a44n 78V69i23n65t93r

30. 10. 2016 21:19

Islám také může způsobovat jiné problémy. V muslimské společnosti se mladí lidé nepárují podle vzájemné přitažlivosti, ale podle toho, koho jim vyberou rodiče. Většinou to bývá z okruhu lidí, kteří se znají, což bývá zase obvykle příbuzenstvo. Takže pokud je pravda, že příbuzenská plemenitba přináší vyšší výskyt různých dědičných defektů, bude to na muslimské populaci znát. A je tady ještě jeden faktor. Tělesné postižení člověka často vyřadí z reprodukce, takže své defektní geny dál nepředává. U mentálního postižení tohle neplatí ...

0 0
možnosti

Tohle je daleko lepsi blog, nez ten Vetvickuc zvast. Tohle jsou totiz argumenty a pravdive. R^

0 0
možnosti

Houška píše věcně a odborněji, Větva jadrně a s výbornými postřehy. Rád si přečtu obojí.

2 0
možnosti

A co řádové sestry, faráři a mniši. Jak ti zdvihají celoevropský průměr na nedostatku vitaminu D. Těch je určitě více, než zahalených muslimských žen.

Žil jsem v Mannheimu a Ludwigshafenu, kde je nadprůměrný počet muslimů. Ale potkat zde ženu v burce, nebo dokonce tu ve "skafandru" je skutečně rarita.

0 0
možnosti

Mnisi, jesptisky? farari? 8-o

0 0
možnosti

Určitě zajímavý článek, ale už zde bylo upozorněno na nebezpečí melanomů. Sedláci na pole chodili v košili, často i klobouku, ženy v šátku ( začepení vdaných žen bylo krajovou tradicí ). Proti křivici je důležitá kvalitní strava a vyvážený pohyb.

A právě muslimské dívky( na rozdíl od chlapců ) mají přístup ke sportu ztížený.

0 0
možnosti
Foto

... a jsou i horší věci, související s geografickým původem, nevím, jsou-li nějaké studie o vlivu nepřirozené stravy, například ... obezita u afroameričanů, třeba ... speciálně v USA, ale vliv kouření je zřejmě zajímavější a nebo výnosnější ;-) zajímavá úvahaR^

0 0
možnosti

A co melanom ? Už je i u děti. Všeho s mírou.

U starších lidi klesá tvorba vitaminu D v kůži 7x, Vyšetření vitaminu D- hladiny,stojí vašeho lékaře 500 Kč a je nepřesné.Prášky jsou zbytečné ?

V nich je přesně stanovena dávka vitamínu D, Vigantol 2 kapky je 800 jednotek vit.D

Pokud máte v pořádku játra a ledviny neměl by být problém s metabolismem vitamínu D. Závěrem : slunce s mírou, dostatek pohybu na čerstvém vzduchu, makat, neležet na slunku jak placek, dostatek vápníku ve stravě.

Nečtěte tolik americké časopisy a používejte selský rozum.

1 0
možnosti

Oprava : 2 kapky 1000j / dříve bylo 800/-

Vigantol 10 ml stojí 94 Kč,pojištovna jej hradí, 10 ml je 400 kapek, stačí

běžně na 200 dnů . Pro by jej neměli, alespoň v zimě ,brát staří lidé ?

2 kapky denně, nebo 15 x týdně se běžně dávají v léčbě osteoporozy.

0 0
možnosti
Foto

Je to celkem přirozená regulace.Země to má vychytaný. ;-)

3 0
možnosti

Zajímavý článek R^ Při přečtení nadpisu jsem si původně myslela, že půjde o to, jak se křiví evropští lídři před realitou chování a "přínosu" muslimských imigrantů a křiví informace a prezentaci jevů v současné islamizující se Evropě...

0 0
možnosti

Vždycky jsem viděla spojitost barvy kůže s územím na kterém lidi s odlišnou barvou pleti žijí...

1 0
možnosti

Nejenom kůže. Asiatům jiný tvar očí také poskytoval výhodu. A neviditelných přizpůsobení je ještě mnohem víc. Současný technologický polštář ty rozdíly dost setřel, nejsou rozhodující, ale jsou.

0 0
možnosti

Dopostil jste se jedné zásadní logické chyby. Korán nepředepisuje, aby žena byla zahalena. Neboli křivici nemůže způsobovat islám, který se koránem řídí.

Navíc zahalených žen (muži nemusí) je v Evropských komunitách tak málo, že nemohou tak zásadním způsobem ovlivnit statistiku. Nehledě na to, že tyto ženy se oblékají do svých "skafandrů" pouze na veřejnosti, takže doma, při práci na zahradě atd. atd. zahaleny nejsou.

Nedostatek vitaminu D u evropského obyvatelstva je způsoben za prvé pozvednutím norem množství vitaminu v krvi téměř na čtyřnásobek v roce 2012.

Pokud zmiňujete naše předky, musíme si uvědomit, že tito pracovali mnohem více venku na sluníčku, než dnešní obyvatelstvo, které pracuje většinově v zakrytých a klimatizovaných pracovištích.

0 0
možnosti

takže článek prakticky o ničem, navíc ignorující skutečné příčiny tohoto (od roku 2012 uměle) zjištěného nedostatku vitaminu D.

1 1
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS