Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TJ

No ano, válku proti terorismu lze vést, ale nelze ji vyhrát. Popsal jste to přesně. A zbytečně. Protože tu cestu si budeme muset prošlápnout až do konce, leda by se stal zázrak.

2 0
možnosti
PS

Perfektní zhodnocení. Už by bylo na čase, aby se evropské státy probraly z opice a začali jednat. Především, jako první krok, to , co jste napsal. Pojmenovat pravou příčinu- islám. Pokud veřejně v médiich probíhá info o tom, že jsme ve válce, je potřeba říct, že je to válka civilizační. A ve hře je budoucnost našich dětí a svoboda této planety.

3 0
možnosti
ZH

Píšete jen, co si myslíte, že chtějí většinoví obdivovatelé číst. Zneužíváte sakrálního efektu kolektivní viny a hříchu. Chtějí nás zavraždit i islámská nemluvňata nebo víte odborně od kolika let věku jdou po nás islámské děti? A je to v nich všech naléhavější v Albánii, Bosně, Bangladéši nebo Indonézii. Poraďte nám všem.:-P

0 11
možnosti
PS

V nacistickém Německu také nevraždili nemluvňata ,ale ideologie byla podstatou toho zla. Navíc, podívejte se na videa z IS, jak cvičí chlapce v zabíjení a nenávisti a nutí dívky k mučednické smrti odpálením bomby na vlastním těle.

7 0
možnosti
Foto

Neznáte Vendulu Borůvkovou? Ta je LARPEM posedlá, píše k nim řadu scénářů. Myslím si, že když ji neznáte, brzy ji poznáte.

0 0
možnosti
Foto

Řekl jste:

Viníky nejsou primárně piloti a řidiči tanků, ale jsou jimi politici, kteří ho ve jménu své ideologie nařídili.

To se zase dostáváme do situace, kdy jedni zabíjejí beztrestně jiné lidi a jejich výmluva: Já nic já jen plnil rozkazy je zbavuje odpovědnosti.

Ne, viník je vždy ten, kdo tu spoušť mačká, ne ten, kdo mu to nařídil, rozkázal, nebo ho navedl.

0 1
možnosti
JP

J64a74n 58P14a33l61l81a17s

23. 3. 2016 21:52

Ujišťuji Vás, že v armádě to chodí jinak, než si představujete. Nesplnit rozkaz ve válečném stavu znamená skončit před popravčí četou. Na frontě pak zabití protivníka zvyšuje Vaši šanci na přežití.

7 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS