Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J18a44n 53R97á66ž

2. 12. 2015 11:30

Odjakživa mně přijdou k smíchu kritici, a je jedno, zda jsou hudební, či filmoví, když vychválí film nebo kapelu, tak jejich favortité  diváky zaplní sotva telefonní budku a poplijí ty, co zaplní  arény nebo vyprodají kina.

A Rejžek je v tom extratřída. Když o  něčem napíše, že je to  kýč, tak se jedná stoprocentně o něco, co se bude nejvíc kupovat.

0 0
možnosti
LS

Příště doporučuji udělat zúženou nominaci. Gott, Ledecký, Horňák, Hložek a Meleň s Horňákem.

Za ženy-Bílá, Voborníková, Patrasová. Kapely - Banjo band Ivana Mládka, Eva a Vašek, Moravanka, a taneční orchestr Československé televize.

Ostatní pseudoumělce bych vůbec do soutěže nepřipustil.

Pořádí by bylo jasné od začátku soutěže a nikdo by nebyl zhnuseně překvapen.

1.Gott 50663 hlasů-2. Ledecký 582 hlasů, 3. Horňák a Meleň 2 hlasy

1.Bílá 21362 hlasů,2. Patrasová-1 hlas,3. Voborníková -0 hlasů.

1.Ivan Mládek a jeho Bajo band-563 hlasů, 2. Eva Vašek - 5 hlasů, taneční orchestr Československé televize-1 hlas.

No řekni autore, nebylo by to úžasné nepřekvápko?

5 1
možnosti
Foto

Slavíci zhnědli? Oni vyhráli Gipsy.cz?

1 1
možnosti
PB

.....;-D;-D takovej nářez to ešče nebyl !

0 0
možnosti
JR

J38a75r29a 47R70a59n89k

1. 12. 2015 3:02

Souhlas, jste rozumny a tak i Vas clanek, prirovnala bych Ceskeho Slavika k ceskemu Stardance, cim vetsi sranda, tim vice hlasu, mam moznost zit tam, kde se rodil jazz, rock a i ten rap, proti kteremu vetsina lidi ma co rici a vetsinou je to to lingo....to je prave ten problem;-)

0 4
možnosti
ZJ

.... paní Jaro ..... nedá mně, ale už si to nemohu odpustit! To, že žijete v nadpozemském ráji omývaném Atlantikem kdesi u Kanady ..... ví už minimálně polovina Čech. Gratuluji Vám k tomu životnímu rozhodnutí, ale myslím si, že byste nám to už neměla každým Vašim příspěvkem ZDŮRAZŇOVAT. Možná se budete divit, ale nám se tady v těch ,,zaprděných" Čechách .... taky nežije nejhůř;-)!

5 0
možnosti
PB

.... tak ešivá jeden moralista navrhuje zakázat "Slavíky", pak by nebylo od věci na základě "vox populi" zakázat ČT 24, otázky hlodavce, 168 hodin, genderově nevyváženej večerníček a totálně ujetou hru v šachy ,- ...... šak na světě nejsou enem bílí a černí, ale aj žlutí VEU !!!

4 0
možnosti
Foto

Nekomu neco vadi na "slavicich"? Letos mi to pripomnelo Kryla.. a toho ja tedy vzdy mohla a muzu.. nebo on uz je zase zakazany???

4 1
možnosti
Foto

Přijde mi to tak, že je zakázaný. V rádiu není už hodně dlouho slyšet.

4 0
možnosti

Občané volí posledních pár let špatně. Do parlamentu, prezidenta a teď už dokonce slavíka. Budou volby zakázány?

6 0
možnosti
JP

Mám husí kůži když slyším výzvy "ZAKAŽTE TO". Za svůj život jsem těch zákazů již slyšel dost. Na "Slavíka" se ale nedívám.

3 1
možnosti
TJ

Také ne. Této volby se svobodně (a s úlevou) pravidelně zříkávám. Ale hrubě nesouhlasím, aby ji nějací paznehti takto hodnotili a chtěli něco naka/zakazovat.

Autorovi samozřejmě karma. Hodnocení hudby je ryze subjektivní....jenže jim nejde o hudbu, ale o text, že?

0 0
možnosti
  • Počet článků 216
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4329x
Pedagog, spisovatel, scénárista, režisér... vypravěč. Nevěřící Tomáš. 

Žiju hlavně psaním filmových příběhů - v poslední době to je nejvíc sto let starý příběh Poslední velikonoce. A ve volných chvílích také cestování časem.

Blog jsou moje "myšlenky pozdě v noci", často hodně o politice a věcech, které se do mé pozornosti vtírají, aniž by byly zvány.  Pro "facebookové" čtenáře mého blogu mám FB stránku Sedmá vlna, kde najdete  upozornění na všechny nové články na blogu a různé drobnosti, které mi upadnou od ruky. Kdo nejste Facebookový, najdete vše přehledně tříděné a snadno listovatelné na www.SedmaVlna.cz.