Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Smutna pravda, jak 'revolucni vudcove' opet a zase jen zneuzili cloveka v jeho mnoznem cisle. A to jsme tady meli nedavno pseudokomunisticke vudce a opet a zase vzhlizime k novym 'vudcum' vedoucich nas ke svetlym socialistickym zitrkum.

0 0
možnosti

J52i66ř24í 15N88o92s83e77k

20. 7. 2015 7:06

Doufám, strašně moc doufám, že tak strašlivě !!blbí přece jenom nebudem. Jinak R^, jasněže.

0 0
možnosti

HURA! A jako pri kazde takove velke revoluci velky krvavy masakr aby to stalo za to, a aby to v ucebnicich nebylo nudne

0 0
možnosti

Bezva blog, alespoň někdo,kdo si uvědomuje do jakých šťastných zítřků se řítíme a ještě s písní na rtu! Lidská blbost nezná meze!R^

8 0
možnosti

Integrace je nevyhnutelný jev, který reaguje na globalizaci a změnu mezinárodního prostředí. Není otázka, zda se bude Evropa sjednocovat, ale jak a pod jakou dominantní ideologií. Problém kritiků projektu je, že místo aby se soustředili na změnu politiky a dominantních idejí, tak útočí na samu myšlenku. Tím se automaticky vyřazují z diskuze, oslabuje to konzervativní proudy, a proto převládá ideologie nové levice.

0 10
možnosti

V43á14c34l83a39v 57M20a11c14h

19. 7. 2015 23:42

Problém kritiků projektu je že  pro samé záchvaty smíchu nemají čas odpovídat na takové nesmysly jako píše p. Horáček.

9 0
možnosti
  • Počet článků 216
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4329x
Pedagog, spisovatel, scénárista, režisér... vypravěč. Nevěřící Tomáš. 

Žiju hlavně psaním filmových příběhů - v poslední době to je nejvíc sto let starý příběh Poslední velikonoce. A ve volných chvílích také cestování časem.

Blog jsou moje "myšlenky pozdě v noci", často hodně o politice a věcech, které se do mé pozornosti vtírají, aniž by byly zvány.  Pro "facebookové" čtenáře mého blogu mám FB stránku Sedmá vlna, kde najdete  upozornění na všechny nové články na blogu a různé drobnosti, které mi upadnou od ruky. Kdo nejste Facebookový, najdete vše přehledně tříděné a snadno listovatelné na www.SedmaVlna.cz.