Diskuse

Invaze

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MO

Dobrý den,

píšete a formulujete myšlenky, které mě osobně trápí už docela dlouho. Musím s Vámi jen souhlasit. Hlasy, které nás nabádají k zodpovědnosti k běžencům zcela ignorují zodpovědnost k našim dětem. Ti, kdo volají po řešení problému kvótami zcela ignorují flagrantní selhání ochrany vnějších hranic Schengenu. Veškerý pseudo-humanismus se jednoho dne obrátí proti nám, protože integrovat novou vlnu neumíme tak jako jsem nedokázali efektivně integrovat onu zvláštní kastu, která do Evropy před pár staletími přišla z Indie.

Jen nevím, jestli tohle naše sdílené vědomí stačí, k tomu, aby někdo další dostal rozum.

Děkuji!

Martin

0 0
možnosti
PS

Popsal jste to přesně a pokud se ten příval nezastaví, Evropa a tedy i my všichni jsme v loji.

2 0
možnosti
JP

J40a27n 28P19a23l40l95a26s

18. 5. 2015 20:36

Dobrý den, myslím, že jste to nenapsal tvrdě. Uměl bych pochopit, že jedinec nebo i skupinka překoná hranice schengenského prostoru. Ale Italové je do Evropy sami vozí na svých lodích! Jak je možné, že zachrání uprchlíky 20 km od lybijských břehů a místo na jih s nimi zamíří na sever? To přece není invaze, ale import!!!

3 0
možnosti
MK

R^ Petice je to nejmenší, co občan ČR může pro ochranu demokratických principů v naší zemi udělat.

2 0
možnosti
MP

Invaze to bezpochyby je. Každý rozumí pojmu "invazivní rostlina", "invazivní živočišný druh". Jen pojmu "invazivní etnikum" jakoby skoro nikdo nerozuměl.

3 0
možnosti
JC

Poslanci a senátoři by měli vědět, že ve stavu občanské války neplatí žádná imunuta, ani zákaz zpětné účinnosti. Takže by si měli dát velký pozor, aby nás do takové situace nedostali.

2 0
možnosti
  • Počet článků 216
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4329x
Pedagog, spisovatel, scénárista, režisér... vypravěč. Nevěřící Tomáš. 

Žiju hlavně psaním filmových příběhů - v poslední době to je nejvíc sto let starý příběh Poslední velikonoce. A ve volných chvílích také cestování časem.

Blog jsou moje "myšlenky pozdě v noci", často hodně o politice a věcech, které se do mé pozornosti vtírají, aniž by byly zvány.  Pro "facebookové" čtenáře mého blogu mám FB stránku Sedmá vlna, kde najdete  upozornění na všechny nové články na blogu a různé drobnosti, které mi upadnou od ruky. Kdo nejste Facebookový, najdete vše přehledně tříděné a snadno listovatelné na www.SedmaVlna.cz.