Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

Vaše rady jsou pravdivé i praktické.... ale pak jde pěkná holka jen z hecu na casting do komparsu nějakého amerického filmu, tam ji vyblejsknou a po pár dnech natáčení produkce zjistí, že je tak fotogenická, že se jim nakonec hodí na deset natáčecích dní z celkových sedmnácti ... a aniž by hnula prstem nabídky stále přicházejí a to nejen z té castingovky, která ji přijala za svou a která za registraci nic nechtěla ... dokonce tu holku platěj, pokud jde jako kompars, jako profi modelky, (za roli si samozřejmě honorář vyjednává zvlášť) ... to mi pak řekněte, kde je nějaká spravedlnost  ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 216
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4329x
Pedagog, spisovatel, scénárista, režisér... vypravěč. Nevěřící Tomáš. 

Žiju hlavně psaním filmových příběhů - v poslední době to je nejvíc sto let starý příběh Poslední velikonoce. A ve volných chvílích také cestování časem.

Blog jsou moje "myšlenky pozdě v noci", často hodně o politice a věcech, které se do mé pozornosti vtírají, aniž by byly zvány.  Pro "facebookové" čtenáře mého blogu mám FB stránku Sedmá vlna, kde najdete  upozornění na všechny nové články na blogu a různé drobnosti, které mi upadnou od ruky. Kdo nejste Facebookový, najdete vše přehledně tříděné a snadno listovatelné na www.SedmaVlna.cz.