Tomáš Houška

Velká eurosocialistická multikulturní revoluce

19. 07. 2015 22:45:22
Do učebnic dějepisu se řítí nová Velká věc: Vzniká Nový věk, Nová Evropa, Nová a lepší civilizace. Prezident Hollande velí do útoku.

Už jsme měli Velkou Francouzskou, Velkou říjnovou a Velkou kulturní. Je načase přijít s něčím novým: A tím evidentně bude Velká eurosocialistická multikulturní revoluce.

V nové krásné Evropě zavládne socialistický blahobyt. Všichni budou mít stejně a nikdo nebude nespravedlivě bohatý. Svět bude spravedlivý a krásný!

Budou tu pohromadě žít všechny národy ze všech kontinentů a aby ani Antarktida nebyla nespravedlivě ostrakizovaná, vytvoříme zvláštní enklávu vyhrazenou tučňákům a z rozhodnutí moudré Evropské vlády tam bude zima jak v psírně, tedy v Antarktidě, aby i tučňáci měli zachované životní podmínky, které měli doma. Kdyby se do Nové Evropy nechtěli stěhovat žádní Australáci, Evropská vláda jim to nařídí. Musí tu být všechny národy a všechna etnika podle spravedlivého klíče.

Pohlaví budou zrušena, hlásení se k přežitým národům zakázané. Do budoucna budeme pouze lidé! Bude to krásné a vznešené.

Manželství se budou uzavírat zásadně napříč těmi starými etniky, aby bylo docíleno optimální etnické různosti. Děti bude institucionálně vychovávat síť speciálních zařízení, protože výchova Nového uvědomělého eurosocialistického multičlověka je věc příliš vznešená a vážná, aby bylo možné jí svěřit takovým nesvéprávným idiotům, jakými jsou rodiče.

Noví občané sem budou sestěhováni a dostanou všichni občanství Nové Evropy.

Peníze budou zrušeny. Všichni občané budou radostně a svědomitě pracovat na pozici, kterou jim společnost vybere s ohledem na zájmy Revoluce, a všem budou rozdělovány poukázky na zboží. A žádný chaos, rozdělování bude řídit moudrá komise s přihlédnutím ke spravedlivým potřebám kádého jednotlivce. I nedostatkové dovozové zboží bude rozdělováno.

Výroba bude moudře plánována Evropskou centrální plánovací komisí. Tím bude navždy vyřešen problém s konkurencí, konkurenčním bojem, vykořisťováním i všemi nepravostmi světa.

K revoluci musí dojít velice rychle, dokud si ti hlupáci občané neuvědomí, o co jde, a musí být učiněny tak radikální kroky, aby je žádní reakcionáři už nikdy nemohli zvrátit. O zásadních změnách se bude rozhodovat na úrovni komise, event. někde v Bildebergu. Do parlamentu (natož do národních parlamentů!) se to nesmí dostat, jen by se to vše zdrželo a někdo by do toho krásného plánu začal krofat! To hnusné a starosvětské slovo referendum ani nevyslovujte! Občany je třeba postavit před hotovou věc. Do realizace tak krásných a vzešených ideálů, jakými je tvorba Nové Evropy, nové epochy dějin, nemají ti hlupáci co mluvit.

Vládnout bude skupina nejlepších odborníků vybíraných nejmoudřejšími eurosocialistickými vědci.

Revoluce je nutná a nevyhnutelná.

Už žádné experimenty, je třeba udělat to, co je správné. Pravda je jen jedna a to ta naše!

Svět bude krásný!

Revoluce přichází!

Související články:

Nevěřte revolucionářům >>

Až zavládnou praví náckové >>

V socialismu budou všichni šťastní a bohatí! >>

Ti druzí >>

Autor: Tomáš Houška | karma: 37.83 | přečteno: 1599 ×
Poslední články autora