Tomáš Houška

Tunel Blanka je dávno v plném provozu

5. 03. 2015 21:18:40
Média u nás vytvářejí virtuální realitu a snaží se nás přesvědčit, že tunel Blanka nefunguje. Primátorka tomu pak nasadila korunu, když projektanty nazvala debily. Je třeba podívat se pravdě do očí.

Krnáčová se totiž plete, čarodejnictví s kabelama nevymyslel žádnej debil, ale geniální obchodník. Budeme vyměňovat 100 km kabelů, pak odejdou disky v řídících jednotkách, a než ty se podaří znova nainstalovat, skončí plánovaná životnost obkladaček na stropě. Příštích 17 let se bude v Blance svítit, topit, uklízet, měnit a instalovat a ke všemu bez jakéhokoli rizika, že by se poznalo, kdyby to nefungovalo jak má. To se limitně blíží k perpetu mobile, tak vysokou efektivitu kšeftu nevymyslel ani Henry Ford.

A to je ta druhá pravda, kterou je třeba zřít. Jestli si někdo myslí, že Blanka nefunguje, prosím prohlédněme: Blanka funguje skvěle a přesně tak, jak byla vymyšlená. Je v plném provozu. Jako skvělý penězovod. Na to byla vymyšlená. Všechny provize jsou jistojistě dávno proplacené, a provize z úkonů, které se teprve budou dělat, budou vyplaceny dřív, než asfalt dole ušmudlá pneumatika prvního auta.

Jména obchodních géniů, kteří to celé vymysleli a přivedli do reality, bych rád znal. Zkusil bych je zaměstnat. Každý byznysmen by měl zkusit je zaměstnat, protože jejich mozky jsou zlatou kvočnou plodící zlatá vejce. A jestli jsou to stejné mozky, které vymyslely Opencard, tím by jejich cena na trhu práce ještě stoupla. Prostě geniální. Nemůžu si pomoci.

Autor: Tomáš Houška | karma: 36.23 | přečteno: 1826 ×
Poslední články autora